HAZUDTATOK! CSALTATOK! LOPTATOK! IDEJE, HOGY TÖRVÉNYESEN ELSZÁMOLJATOK!

HAZUDTATOK! CSALTATOK! LOPTATOK! IDEJE, HOGY TÖRVÉNYESEN ELSZÁMOLJATOK!

HAZUDTATOK! CSALTATOK! LOPTATOK! IDEJE, HOGY TÖRVÉNYESEN ELSZÁMOLJATOK!


"Kovács Leventét csak ezért a bevallásért életfogytiglanra kellene dutyiba zárni."

Járvás Éva: 5.19-nél "Azt gondolom vannak esetek amikor a tisztességről nem lehet beszélni." VIDEÓ ALÁBB!Végig a betétesekről beszél, amikor a kérdés a hitelekre vonatkozott.

Attól, hogy a hitelesektől ellopott pénzből a betétesek profitálnak attól még nem lesz egy bank fair a bank.Miért is kellett a forint betétekből svájci frankot csinálni? Mégis tőzsdei játékot űztek az adósokkal, ugyebár!

Ezt bizonyítjuk a kölcsönszámítás ellenőrzésével, és a bank teljesítésének törvényi megfeleltetésével.

Van még ügyvéd aki lehülyéz ezért?

Senki el ne higgye ezt a sok maszlagot. Semmi köze a hitelezés csalásnak a betétesek pénzéhez. Simán össze akarja ugrasztani a társadalom két csoportját. Az ellopott milliárdok nem a betétesek kamatait gyarapították, mert akkor nem 2-3% lenne a kamatszintm,m hanem 200-300%

Szeretném felhomályosítani Kovács Leventét, hogy törvényi szabályozás alapján a KÖLCSÖN JOGVISZONYBÓL EREDŐ TARTOZÁSNAK NINCS, NINCS, NINCS ÁRFOLYAMKOCKÁZATA. Az árfolyam-különbözet hozzáadása a kölcsöntőkéhez számviteli egyenleg csalás következménye. Ez egy szervezetten elkövetett gazdasági bűncselekmény.

Kovács Leventét csak ezért a bevallásért életfogytiglanra kellene dutyiba zárni.

NCK: A svájci alapkamat csökkenése mellett miért emeltek kamatot a bankok a "deviza"-hiteleknél? A válasz Kovács Leventétől: „A bankoknak a tulajdonosi érdekekre is figyelemmel kell lenni. Ez azt jelenti, hogy jól kell sáfárkodni a rájuk bízott vagyonnal.”

loading…


Adódik a kérdés: Ez a kifogás vajon elég ahhoz, hogy a törvények ellenére egy tisztességes és független bíróság is így gondolja?
És most ismét egy lényeges kérdés jön: Volt deviza a hitelek mögött? Vagy trükköztek a bankok és virtuálisan, határidős ügyletekkel állították elő azt, melynek a költségét is az ügyfelekre terhelték? (természetesen az ügyfél tudta és akarata nélkül?)

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Szó szerinti idézet Kovács Leventétől:
 „A bankoknak nem volt svájci frank betétjük, forintbetétjük volt. Ezért a forintbetétből svájci frankot kellett csinálni: ezt hívják deviza-határidős ügyletnek, aminek van költsége. Az árfolyamrésből fedezte a bankszektor ezt a költséget.”

Tehát nem elég, hogy szintetikusan állították elő a devizát az ügyfél tudta, beleegyezése és akarata nélkül, de még ennek a költségét is az ügyfélre terhelték!

Devizahitelek-a bankszövetség főtitkárának vallomása-rövidítettloading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM