HAZUDTATOK! CSALTATOK! LOPTATOK! IDEJE, HOGY TÖRVÉNYESEN ELSZÁMOLJATOK!

HAZUDTATOK! CSALTATOK! LOPTATOK! IDEJE, HOGY TÖRVÉNYESEN ELSZÁMOLJATOK!

HAZUDTATOK! CSALTATOK! LOPTATOK! IDEJE, HOGY TÖRVÉNYESEN ELSZÁMOLJATOK!


"Kovács Leventét csak ezért a bevallásért életfogytiglanra kellene dutyiba zárni."

Járvás Éva: 5.19-nél "Azt gondolom vannak esetek amikor a tisztességről nem lehet beszélni." VIDEÓ ALÁBB!Végig a betétesekről beszél, amikor a kérdés a hitelekre vonatkozott.

loading...

Attól, hogy a hitelesektől ellopott pénzből a betétesek profitálnak attól még nem lesz egy bank fair a bank.Miért is kellett a forint betétekből svájci frankot csinálni? Mégis tőzsdei játékot űztek az adósokkal, ugyebár!

Ezt bizonyítjuk a kölcsönszámítás ellenőrzésével, és a bank teljesítésének törvényi megfeleltetésével.

Van még ügyvéd aki lehülyéz ezért?

Senki el ne higgye ezt a sok maszlagot. Semmi köze a hitelezés csalásnak a betétesek pénzéhez. Simán össze akarja ugrasztani a társadalom két csoportját. Az ellopott milliárdok nem a betétesek kamatait gyarapították, mert akkor nem 2-3% lenne a kamatszintm,m hanem 200-300%

Szeretném felhomályosítani Kovács Leventét, hogy törvényi szabályozás alapján a KÖLCSÖN JOGVISZONYBÓL EREDŐ TARTOZÁSNAK NINCS, NINCS, NINCS ÁRFOLYAMKOCKÁZATA. Az árfolyam-különbözet hozzáadása a kölcsöntőkéhez számviteli egyenleg csalás következménye. Ez egy szervezetten elkövetett gazdasági bűncselekmény.

loading...

Kovács Leventét csak ezért a bevallásért életfogytiglanra kellene dutyiba zárni.

NCK: A svájci alapkamat csökkenése mellett miért emeltek kamatot a bankok a "deviza"-hiteleknél? A válasz Kovács Leventétől: „A bankoknak a tulajdonosi érdekekre is figyelemmel kell lenni. Ez azt jelenti, hogy jól kell sáfárkodni a rájuk bízott vagyonnal.”

loading…


Adódik a kérdés: Ez a kifogás vajon elég ahhoz, hogy a törvények ellenére egy tisztességes és független bíróság is így gondolja?
És most ismét egy lényeges kérdés jön: Volt deviza a hitelek mögött? Vagy trükköztek a bankok és virtuálisan, határidős ügyletekkel állították elő azt, melynek a költségét is az ügyfelekre terhelték? (természetesen az ügyfél tudta és akarata nélkül?)

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Szó szerinti idézet Kovács Leventétől:
 „A bankoknak nem volt svájci frank betétjük, forintbetétjük volt. Ezért a forintbetétből svájci frankot kellett csinálni: ezt hívják deviza-határidős ügyletnek, aminek van költsége. Az árfolyamrésből fedezte a bankszektor ezt a költséget.”

Tehát nem elég, hogy szintetikusan állították elő a devizát az ügyfél tudta, beleegyezése és akarata nélkül, de még ennek a költségét is az ügyfélre terhelték!

Devizahitelek-a bankszövetség főtitkárának vallomása-rövidítettloading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MÉG NEM GYÚJTOTTUK FEL BUDAPESTET!
MÉG NEM GYÚJTOTTUK FEL BUDAPESTET!

MÉG NEM GYÚJTOTTUK FEL BUDAPESTET! [good_old_share] Dr. Damm Andrea: Még nem gyújtottuk fel Budapestet....Videó alább! NCK: A kétharmados fidesz-kdnp lassan...

DEVIZAHITELEK-FORDULAT! WELLMANN HANGFELVÉTEL!
DEVIZAHITELEK-FORDULAT! WELLMANN HANGFELVÉTEL!

DEVIZAHITELEK-FORDULAT! WELLMANN HANGFELVÉTEL! [good_old_share] FIGYELEM! Hangfelvétel az oldalon! Fordulat a devizahitelek ügyében: nagy bejelentést tett a Kúria.   Átfogó, teljes...

Close