2018 LEGYEN A DEVIZÁS GYŐZELEM ÉVE!

2018 LEGYEN A DEVIZÁS GYŐZELEM ÉVE!

2018 LEGYEN A DEVIZÁS GYŐZELEM ÉVE!

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

… sok új ember csatlakozott a Sárgapólósokhoz. Teszünk róla, hogy hozzászokjanak. 2018. legyen a SeVizás győzelem éve!…Póka László – Parádés évzárás a Sárgapólósoknál! – kövér, orbán, felcsúti akadémia, pénztáros lőrinc (kétszer is), orbán uradalom Hatvanpusztán. – A lázadás után következzen a győzelem!

A rogán által meghirdetett Lázadás évét remekül zártuk.

Találkoztunk kövér házmesterrel, véleményt nyilvánítottunk orbán strómanjának hivatalos lakcme, és valóságosnak tűnő háza előtt is. 
Fociztunk Felcsúton már ötödször. Természetesen, ha már ott voltunk, akkor orbán házára is kitettük többek között azt, hogy: 2018. legyen a Sevizás győzelem éve!

A végén megnéztük ki hetvenkedik Hatvanpusztán. (videó a lap alján!)

 

Mikor eljöttünk, kaptuk meg a választ. Egy sötét színű X3-as BMW készült bekanyarodni az uradalomhoz vezető földútra. Mikor a vezető meglátta, hogy Sárgapólósok készülnek kihajtani az Alcsútdoboz – Etyek főútra, akkor megfordult, és elhajtott Etyek irányába. Amíg ott voltunk nem is tért vissza.

Aki szemben álltak az utóval, úgy látták, hogy a führer egyik lánya ült a BMW-ben.
Lehet, hogy a hivatalos nyilatkozatok ellenére mégsem mészáros lőrinc használja orbán apja cégének tulajdonát képező uradalmat?
Lehet, hogy mégis csak orbán család birtokolja a felújítás alatt álló egykori Habsburg birtokot.
Lehet, hogy a „hercegnő” nem akarta, hogy kiderüljön a titok? – a magukat királynak képzelő család uradalma hatvanpuszta. Ezért fordult meg, és távozott sietve?
Minden esetre ennél feltűnőbben nem is csinálhatta volna.
De nekünk jól jön. Lesz mivel foglalkoznunk 2018-ban.

Nagyon izgalmas volt a reggeli találkozás kövér házmesterrel is. Olyan fideszesbunkósan nem is köszönt a szilveszteri vélemyénynilvánítóknak.A foci, és orbán házánál, valamint a budaörsi otp-nél történt véleménynyilvánítások semmi izgalmat nem rejtettek. Ha csak azt nem, hogy sok új ember csatlakozott a Sárgapólósokhoz.
Az állandóságot, és a kitartárt jelképezték ezek az akciók.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az élő közvetítések nézettségét tekintve nagy népszerűsége volt a pénztáros lőrinc házai előtti megállóknak. 
orbán strómanja, aki óránként közbe-szerez Tizenegymillió Forintot, silány körülmények között lakik.
A cégnyilvántartások szerinti hivatalos lakcímén Alcsútdoboz kezdete táblánál egy hatalmas ház, és udvar. A biztonsági őr mindvégig telefonált.
Itt kitettük a „Taníts mester! Én is karok óránként Tizenegymilliót közbe-szerezni.” táblát.
Helyi informátorunk szerint valójában nem itt lakik. Végig mentünk Felcsúton a Szári utcán. Amikor jobb oldalon már csak mezők voltak, baloldalon feltűnt egy kovácsoltvas kerítés. 
A kerítés melletti ingatlan egy nyitott pajtával leginkább valami cég telephelyének tűnt. A fura csak az volt, hogy a munkás autók a szín alatt mind Tízmillió körüli értékűek voltak.

De a gödörben feltűnt egy kastélyszerű uradalom. Olyan volt, mintha az előtte lévő terület egy természetes védelmi sáv lett volna csupán. Mintha a gödörben lévő kastély lakó folyton attól rettegnének, hogy valakik rájuk találnak. A kastély előtt szabadszemmel alig láthatóan drága utók sorakoztak. Az őr itt is folyamatosan telefonált.

Úgy látszik, hogy ezen a környéken még nem megszokott, hogy a „nép, az istenadta nép” véleményt nyilvánítson a közpénzek ellopóinak házai előtt.

Teszünk róla, hogy hozzászokjanak. 2018. legyen a SeVizás győzelem éve! – Póka László.[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM