MINDEN DEVIZÁSNAK! OSSZÁTOK! KÖVES ISTVÁN.

MINDEN DEVIZÁSNAK! OSSZÁTOK! KÖVES ISTVÁN.

MINDEN DEVIZÁSNAK! OSSZÁTOK! KÖVES ISTVÁN.

[good_old_share]


Nézd meg a videókat, dokumentumot az oldal alján! Oszd meg a cikket!

 

Köves István levelének közzététele előtt feltétlenül rögzítenünk kell, hogy a hazai „deviza alapú hitelezéssel” kapcsolatban felmerült AIG EUROPE S.A. MAGYARORSZÁG" BIZTOSÍTÓ szerepéről már a Bankcsapda egyesület is számtalan alkalommal beszámolt.

Ennek ellenére sem a hatóságok, sem pedig a jogalkotó politikusok (az ellenzék sem) akar tudomást venni, és az ügyben tényfeltáró tevékenységet végezni.Ezen tények alapján úgy tűnik, hogy rendkívül kellemetlen téma ez mind a politika, mind pedig a gazdasági szereplők számára, így vélelmezhető, hogy amennyiben napvilágra kerülne az igazság, úgy a „deviza”-hitelszerződések, illetve az azokhoz kapcsolódó banki követelések alapjaikban dőlnének meg. – A politikusok hallgatásából és a hatóságok tétlenségéből erre lehet következtetni.

 

Köves István – AKINEK A SZERZŐDÉSÉBEN BENNE VAN AZ " AIG EUROPE S.A. MAGYARORSZÁG…" BIZTOSÍTÓ, AZOK AZT AZ OLDALT SÜRGŐSEN KÜLDJÉK EL ELEKTRONIKUSAN A "devizamentok@gmail.com" címünkre!!!

Papp Károly r. Altábornagy Országos Rendőr – Főkapitányság 1139 Budapest, Teve utca 4 – 6. Tel:443 – 5500 E-mail: panasz.orfk@orfk.police.hu

Tisztelt Altábornagy Úr!

Őszinte sajnálatomra ismét a segítségét szeretném kérni a devizás hitelezésnek nevezett adósságok miatt tragikus helyzetbe került több százezer család elleni banki és egyéb negatív akciók azonnali leállítása érdekében az alábbiakban kívánok megindokolni.

loading…


Előzetesen szeretném Önt arról tájékoztatni, hogy a 2017. február 12. kelt levelemmel kapcsolatban eddig semmilyen érdemi vizsgálatról, annak eredményéről nincs tudomásom!

BLIKK EXTRA 2017. jan. 11.- én megjelent híre szerint, „A hitelválság előtt a hitelszerződések jelentős részére ugyanis a nagyobb pénzintézetek biztosításokat kötöttek. Ennek lényege az volt, hogy a bank a pénzügyi veszteségeire kötött biztosítást, így ha az adós fizetésképtelen lesz, akkor a biztosító megtéríti a bank veszteségét – derül ki a Blikk birtokába kerülő bírósági jegyzőkönyvekből.

A világ egyik legnagyobb biztosítótársaságának, az AIG (American International Group) magyarországi jogi vezetője arról is beszélt az egyik per során, hogy a kárösszeg kifizetése után a biztosító semmilyen igénnyel nem lépett fel az érintett adósokkal szemben.

– A társaságunk a bank ügyfelével nem áll kapcsolatban. Mi a káresemény bejelentésekor a folyósítási feltételeket nézzük, illetőleg hogy beletartozott-e abba az állományba, amibe mi a szerződést kötöttük. Nincs olyan igényünk, hogy akár a bankkal, akár pedig a bank adósával szemben felléphessünk viszont követeléssel – ismertette a biztosító főjogásza a gyakorlatot.

Ezzel azonban nem szűnik meg a pénzintézet követelése a bedőlt adóssal szemben.

– A bankoknak hivatalból kellene engedményezni a hitelessel szembeni követelését a biztosítónak, mert különben jogalap nélkül gazdagodnak, a kettős követelés miatt – mondta Czirmes György ügyvéd. – Ez azt jelenti: ha a bank a biztosítási összegből hozzájutott a követeléséhez, akkor az ügyfelével szemben már nem támaszthat további igényt. Ha végrehajtás zajlik az adóssal szemben, akkor azt meg kell szüntetni – tette hozzá.

Ráadásul a bankok ezt a biztosítási díjat az ügyfeleikkel fizetették ki, ami az egyik bank jogászának elszólásából derült ki. Azt vitatta, hogy az adott szerződés benne lett volna a biztosítotti állományban. Ha ezt a biztosítást megkötötték volna, akkor magasabb lett volna a folyósítási jutalék – jelentette ki a jogi képviselő a bíróságon.

A videó után a cikk folytatódik!Tudhatták, hogy nagy baj lesz
Mint arról a Blikk beszámolt, már jóval a hitelválság előtt tisztában voltak a bankok az árfolyamkockázat veszélyeivel. Egy hitelügyintéző tanúvallomásából kiderült: főnökei direkt lebeszélték, hogy saját maga devizahitelt vegyen fel, arra azonban bátorították, hogy az ügyfeleknek ugyanezeket a konstrukciókat értékesítse.”

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB BIZTOSÍTÓJÁNAK A FŐJOGÁSZÁNAK A BÍRÓSÁGON TETT NYILATKOZATA SZERINT, A BIZTOSÍTÓ ÁLTAL ÁTUTALT JELENTŐS KÁRTÉRÍTÉSI ÖSSZEGEKET NEM A BANKOKAT ÉRT KÁROK RÉSZBENI, VAGY TELJES MEGSZÜNTETÉSÉRE HASZNÁLTÁK FEL A BANKOK!

– MEGJEGYEZNI KÍVÁNOM, HOGY A BANKOK KIZÁRÓLAG CSAK FT – T HASZNÁLTAK FEL A HITELEZÉSEKNÉL, A BIZTOSÍTÓ KÁRTÉRÍTÉSE VISZONT DEVIZÁBAN TÖRTÉNT. EZ ÖNMAGÁBAN IS JELENTŐS NYERESÉGET EREDMÉNYEZETT AZ ÉRINTETT BANKOKNAK!

Tekintettel arra, hogy az átutalt kártérítési összegek nem a „bedőlt” hitelek miatti károk enyhítésére, ha nem ismeretlen célokra lettek felhasználva, az érintett bankok, pénzintézetek tevékenységében felmerül a szervezett bűnözés, pénzmosás, sikkasztás, okiratok meghamisításának a tényállása. Ezeknek a vizsgálata már a biztosítónak, az illetékes amerikai, valamint nemzetközi pénzügyi felügyeletek és bűnüldöző szervezeteknek a feladata.

Az AIG Biztosító főjogászának a jegyzőkönyvben szereplő nyilatkozata alapján a tárgyalást vezető bírónak kötelessége lett volna olyan határozatot, ítéletet hozni, amely a tárgyalás tárgyát képező adósság meglétét tisztázta volna. Ennek elmaradása törvényszerűen összefüggésbe hozható a 2017. február 12. kelt panasz levelemben leírt, a Pécsi Ítélőtábla és Törvényszék közös szervezésében 2016. április 8.-án megtartott devizakonferencián elhangzott BTK szerint bűncselekmények sorozatára felszólító, az „oktatási” anyagban szerepelő FELBUJTÁSSAL!

Tisztelt Altábornagy Úr!

A videó után a cikk folytatódik!A 2017. február 12.-én kelt levelemben leírtakat megerősítve, azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy lehetősége szerint, az illetékes társ szervek bevonásával rendeljen el teljes körű vizsgálatot a devizás hitelesek kártérítésével kapcsolatos biztosítások ügyében.

Kérem, hogy lehetőségei felhasználásával a vizsgálat befejezéséig rendeltessen el teljes körű moratóriumot az adósok elleni minden negatív eljárás felfüggesztése érdekében, többek között ezen akciók rendőri támogatásának a megtiltásával!

Magyarországon eddig több mint 4000 öngyilkosság történt a devizás adósok családjaiban! Tisztelettel: Köves István.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM