Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát

Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát
loading...

Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát


Budapest — Gigantikus hibát követtek el Bíró Ica kilakoltatásakor! Fél éve óriási port kavart a Metál Lady ügye, amikor kénytelen volt elhagyni két ingatlanát.

Ica végül a korábban a két lakásból kialakított stúdiójának egyik felébe költözött be, a másikat lefoglalták a végrehajtók, mert két éve árverésen értékesítették.Bíró sokat dolgozott a barátaival, hogy az addig raktárként használt ingatlant élhetővé tegye. Május óta kialakította a fürdőszobát, konyhát, helyrehozatta a fűtést is.

Folytatás lejjebb, hamarosan még újabb részletekkel (és várhatóan videóval is) jövünk !!

loading...

Most kiderült, ebből is mennie kellene, mert óriási hibát követtek el: összecserélték a lakásokat, így nem is a sajátjában lakik.

– Végre nagyjából berendezkedtem, amikor jött a hír, hogy az eddig elveszettnek hitt szomszédos lakásba kéne átköltöznöm, mert összecserélték – erősítette meg az elképesztő fordulatot a Blikknek Bíró Ica, akit május elején egy napon belül két ingatlanából lakoltattak ki.

Rendőrök segédletével először a Trencséni utcai otthonomból történt meg a kilakoltatásom, rögtön utána a Krisztina körúton tettek ki – idézte fel a történteket Ica, aki mostanra már nagyjából feldolgozta a megpróbáltatásait, de mégsem nyugodhat meg.

Hetekkel ezelőtt ugyanis meglepő levelet kapott: az egykori stúdiót alkotó két szomszédos ingatlan helyrajzi számát összekeverték. Abból rakták ki, amiből nem lehetett volna, mert az övé, és abban él most, amit árverésen megvett egy cég, ám a hibás kilakoltatás miatt nem adták birtokba a vevőnek.

– A végrehajtónak kellett volna helyrajzi szám alapján pontosan tudni, hogy melyik lakásból lakoltat ki, de ezek szerint ezt sem végezték precízen.

Mivel a két ingatlanból történt kilakoltatás egy ügyszámon van, így az egész eljárás nem zárult le. A Fővárosi Törvényszéken van az ügy – mondta a Metál Lady, akinek komoly anyagi veszteséget is okozott ez a csere.

Bíró Ica több pert is indított, hogy a házát és a lakását megóvja. Mint ismert, svájcifrank-alapú kölcsönt vett fel. Amikor a törlesztőrészletek háromszorosukra nőttek, már nem tudta kitermelni, így vesztette el az ingatlanait.

– Hihetetlen az is, hogy a házam árverési vevője milliókat akar tőlem visszamenőleg használati díjként, mivel szerinte nem költöztem ki a számára kedvezőbb időben, tavaly. Pedig a hivatalos végzésben csak 2019. május 3-án reggel 9-re rendelte el a bíróság a kilakoltatásomat, aminek a jogosságát a mai napig vitatom.Nevemben tett jogosulatlan nyilatkozat, tisztázatlan elszámolások és egyéb hibák miatt bűncselekmény gyanújával a rendőrség is nyomoz. Jogorvoslatért, ha kell, az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmegyek – állítja Ica.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Túlélési tanácsadó lesz

Az egykori sztármodell nincs elkeseredve, annyi megpróbáltatáson ment keresztül, ami túlélővé edzette.

– A párkapcsolataimban és az üzleti életben is megtapasztaltam, hogy a teljes lenullázás után is van élet. Köszönöm azoknak a barátaimnak, akik most a nehéz helyzetemben is segítenek. Most már az újrakezdésekről is tudok előadásokat tartani – mondta a Blikknek Bíró Ica.

loading…


Read previous post:
Igazságügyi miniszter - Nem térhetnek el a bírák a Kúria jogértelmezésétől
Igazságügyi miniszter – Nem térhetnek el a bírák a Kúria jogértelmezésétől

Igazságügyi miniszter - Nem térhetnek el a bírák a Kúria jogértelmezésétől Magyarország az Európai Unió tagállama. Ennek ellenére a hazai...

Tényleg megszűnt a devizahiteles probléma?
Tényleg megszűnt a devizahiteles probléma?

Tényleg megszűnt a devizahiteles probléma? Kerekasztal "devizahiteleseknek". Ezek a szerződések bizonyíthatóan jogszabályba ütköznek, vagy a jogszabály megkerülésével jöttek létre. A...

Close