Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát

Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát

Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát


Budapest — Gigantikus hibát követtek el Bíró Ica kilakoltatásakor! Fél éve óriási port kavart a Metál Lady ügye, amikor kénytelen volt elhagyni két ingatlanát.

Ica végül a korábban a két lakásból kialakított stúdiójának egyik felébe költözött be, a másikat lefoglalták a végrehajtók, mert két éve árverésen értékesítették.Bíró sokat dolgozott a barátaival, hogy az addig raktárként használt ingatlant élhetővé tegye. Május óta kialakította a fürdőszobát, konyhát, helyrehozatta a fűtést is.

Folytatás lejjebb, hamarosan még újabb részletekkel (és várhatóan videóval is) jövünk !!

Most kiderült, ebből is mennie kellene, mert óriási hibát követtek el: összecserélték a lakásokat, így nem is a sajátjában lakik.

– Végre nagyjából berendezkedtem, amikor jött a hír, hogy az eddig elveszettnek hitt szomszédos lakásba kéne átköltöznöm, mert összecserélték – erősítette meg az elképesztő fordulatot a Blikknek Bíró Ica, akit május elején egy napon belül két ingatlanából lakoltattak ki.

Rendőrök segédletével először a Trencséni utcai otthonomból történt meg a kilakoltatásom, rögtön utána a Krisztina körúton tettek ki – idézte fel a történteket Ica, aki mostanra már nagyjából feldolgozta a megpróbáltatásait, de mégsem nyugodhat meg.

Hetekkel ezelőtt ugyanis meglepő levelet kapott: az egykori stúdiót alkotó két szomszédos ingatlan helyrajzi számát összekeverték. Abból rakták ki, amiből nem lehetett volna, mert az övé, és abban él most, amit árverésen megvett egy cég, ám a hibás kilakoltatás miatt nem adták birtokba a vevőnek.

– A végrehajtónak kellett volna helyrajzi szám alapján pontosan tudni, hogy melyik lakásból lakoltat ki, de ezek szerint ezt sem végezték precízen.

Mivel a két ingatlanból történt kilakoltatás egy ügyszámon van, így az egész eljárás nem zárult le. A Fővárosi Törvényszéken van az ügy – mondta a Metál Lady, akinek komoly anyagi veszteséget is okozott ez a csere.

Bíró Ica több pert is indított, hogy a házát és a lakását megóvja. Mint ismert, svájcifrank-alapú kölcsönt vett fel. Amikor a törlesztőrészletek háromszorosukra nőttek, már nem tudta kitermelni, így vesztette el az ingatlanait.

– Hihetetlen az is, hogy a házam árverési vevője milliókat akar tőlem visszamenőleg használati díjként, mivel szerinte nem költöztem ki a számára kedvezőbb időben, tavaly. Pedig a hivatalos végzésben csak 2019. május 3-án reggel 9-re rendelte el a bíróság a kilakoltatásomat, aminek a jogosságát a mai napig vitatom.Nevemben tett jogosulatlan nyilatkozat, tisztázatlan elszámolások és egyéb hibák miatt bűncselekmény gyanújával a rendőrség is nyomoz. Jogorvoslatért, ha kell, az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmegyek – állítja Ica.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Túlélési tanácsadó lesz

Az egykori sztármodell nincs elkeseredve, annyi megpróbáltatáson ment keresztül, ami túlélővé edzette.

– A párkapcsolataimban és az üzleti életben is megtapasztaltam, hogy a teljes lenullázás után is van élet. Köszönöm azoknak a barátaimnak, akik most a nehéz helyzetemben is segítenek. Most már az újrakezdésekről is tudok előadásokat tartani – mondta a Blikknek Bíró Ica.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM