KILAKOLTATÁSOK – BÍRÓ ICA AZ EMBERI JOGOK EURÓPAI BÍRÓSÁGÁHOZ FORDUL?

KILAKOLTATÁSOK - BÍRÓ ICA AZ EMBERI JOGOK EURÓPAI BÍRÓSÁGÁHOZ FORDUL?

KILAKOLTATÁSOK – BÍRÓ ICA AZ EMBERI JOGOK EURÓPAI BÍRÓSÁGÁHOZ FORDUL?

[good_old_share]


MI LESZ VELED BÍRÓ ICA?

 

Bíró Ica az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) fordul? Ica az alábbi felhívást tette közzé közösségi oldalán:Osszátok, mert bizonyíték arra, hogy Magyarország a KILAKOLTATOTTAK országa lett!!

Lássák külföldön is, hogy milyen hazug ,csaló a kormány!

Engem egynapon kétszer fosztottak ki úgy, hogy az árverési vevők bizonyíthatóan későn fizették ki a teljes vétel árat, ezért TÖRVÉNYTELEN, érvénytelen kilakoltatást hajtott végre a végrehajtonő.

Feljelentésemre a bűncselekményt remélem a nyomozó hatóságok bebizonyítják és fordul a kocka! Ha nem megy másképp az Emberjogi Bíróságig is elmegyek!

A házam elbitorolta egy offshore és adó specialista ÜGYVÉD…aki pontosan tudja, hogy késett és érvénytelen a licitje, ennek ellenére van képe kitúrni jogtalanul az otthonomból! 12 ker TRENCSÉNI UTCA 34 ből…

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Élet a kilakoltatás után…

Bíró Ica egy hete élte át élete legnagyobb traumáját, amikor egy nap kétszer is csengetett a végrehajtó, és mögötte a rendőrök. Fél nap alatt két lakásából tették ki.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM