DEVIZAHITEL? MÉG JÓ, HOGY NEM A KÁROSULTAK KÉRNEK BOCSÁNATOT!

DEVIZAHITEL? MÉG JÓ, HOGY NEM A KÁROSULTAK KÉRNEK BOCSÁNATOT!

DEVIZAHITEL? MÉG JÓ, HOGY NEM A KÁROSULTAK KÉRNEK BOCSÁNATOT!

[good_old_share]


Olvasd végig és oszd meg! Egy kedves olvasónk fogalmazta meg az alábbi gondolatokat. Igaza van? :

 

Mikor a bankok leírták, hogy kinek mennyit számoltak fel tisztességtelenül onnantól kezdve nincs miről beszélni!

Börtönbe kellet volna csukni az összeset, (jobb esetben), de inkább …. kellett volna.Miről beszélünk itt tulajdonképpen???

Ez nem más csalás, átverés, lehúzás!

Ez egy vicc, ami itt folyik

Hát nem tesz senki semmit?

Mit kell ennyit sz…zni ezekkel??

Jó hogy nem mi kérünk bocsánatot, mert így átvertek bennünket ez a világ bűnöző maffia!

Nem tudjátok, hogy kell?

Traktor, kombájn, markoló , úthenger, lovaskocsi, tank és még, ami van…

Lezárni mindent: autópályákat, utakat, mindet, Pestet körbe venni se ki, se be…aztán beszélgessünk hogy is van ez?

Addig nem elmenni, míg nincs a kezünkbe a megállapodásról szóló hivatalos végzés, amit a mi ügyvédeink vesznek át!Ezt másképp nem lehet! Fogjunk össze!!!!!

NCK – Tények számokban: Az MNB összegzése szerint hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A hazánkban működő nagyrészt külföldi tulajdonosi körrel rendelkező bankok 734 milliárd forintot vettek el a Magyar "deviza"-károsult családoktól jogosulatlanul, szervezetten és folytatólagosan. Értelemszerűen ezzel párhuzamosan jogalap nélkül gazdagodtak. Ezzel az összeggel a családok mellett a nemzetgazdaságot is megkárosították.

ÉS MOST GONDOLKOZZ: A választott parlamenti képviselőd szerint ez "csak" tisztességtelenség. (mert egyetlen parlamenti párt sem állítja, hogy bűncselekmény történt!!! Az ügyészség sem vizsgálódik!!)

A bankok által átvert „deviza”-károsultak jogállami keretek között hosszú évek óta küzdenek az igazukért és jogaikért.

Nem értik, hogy – bár a hitel felvételekor hatályos jogszabályok, és az EU jelenlegi fogyasztóvédelmi szabályai is mellettük állnak, melyet számtalan jogász pénzügyi szakértő és ügyvéd is megerősít, miért nem tudnak mégsem komoly sikereket elérni a bíróságokon.

Bizony, itt a rendszerrel van a baj!

Minden parlamenti párt ennek a rendszernek a része! Te kire is szavaztál…(?!?!?) Leesett végre, hogy mindegy, kire szavaztál, mert szavazatoddal a családod kifosztóit támogattad??

Tényleg: te még most sem érted, hogy mi a baj???

 

Tényleg te még minig azon vitatkozol, hogy ki vezette be ezt a mocskot és ki tűrte idáig?

 

Tényleg te még mindig azon gondolkodsz, hogy a sok sz…r párt közül melyik a kevésbé sz…r párt, akire majd szavazhatsz?Tényleg, te ezeket a mocskokat támogatod? Tényleg te csak pártokban tudsz gondolkodni?

 

FIGYELJ: Az Alaptörvény B) cikk (3) és (4) bekezdése alapján a közhatalom forrása a nép, amely hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja…

A következő bekezdésben pedig már ki is zártak a közhatalom gyakorlásából: …-Megválasztásuk után a képviselők jogilag függetlenné válnak választóiktól, nem lehet őket utasítani, beszámoltatni és képviselői tevékenységük vagy leadott szavazatuk miatt visszahívni.

 

Érted már, hogy ezen az áldatlan helyzeten csak a valódi civilek – (A NÉP) változtathat???

Ezért félnek a pártok a politikailag független civilektől!! Ez a helyzetet csak a civilek (a NÉP) változtathatja meg! NE FELEDD!: a közhatalom forrása a nép, amely hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja…( Itt a lényeg: "kivételesen közvetlenül gyakorolja"!)

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM