DOROGI GABRIELLA – ALAKUL.

DOROGI GABRIELLA - ALAKUL.

DOROGI GABRIELLA – ALAKUL.

[good_old_share]


A múlt alkalommal beszámoltunk arról, hogy Dorogi Gabriella elindított egy kezdeményezést, amellyel a bajba került már utcán élő, vagy kilakoltatás előtt álló családok életét mentheti meg.Így fogalmazott: ÓRIÁSI HÍREM VAN!!! ALAKUL A LAKÓKONTÉNER PARK, KEZD ÉLETRE KELNI AZ ÁLMOM. Kaptunk felajánlást egy 3.000 nm-es telekre egy családtól, egy 6.000 nm-es telekre egy vállalkozótól, az "Utcáról lakásba" egyesület saját telkét ajánlotta fel 2 lakókontérnek, magánszemélytől érkezett felajánlás több telekre a XVI.kerületben és vidékről is kaptam felajánlásokat. TOVÁBBI RÉSZLETEK IDE KATTINTVA.

loading...

Most újabb jó hírekről számolt be:

ÚJABB HÍREK!!!!Kaptunk 6 db, akkumulátorról is működtethető hűtőszekrényt! Hétfőn megyek megnézni a legideálisabbnak vélt területet. Nem fogja zavarni a szomszédokat, mert nincsenek, de a tömegközlekedés 400 m, munkalehetőség pedig számtalan. Úúúúúgy izgulok!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A támogatási lehetőség is megoldódott! Aki hozzá szeretne járulni ahhoz, hogy elkészüljön a lakópark, annak lehetősége van némi pénz utalására is:

A KÉRT SZÁMLASZÁM!!!

A Lakhatást Most Alapítvány számlaszám: 11706023 – 20016791

loading...

Adószáma: 18650411-1-13

OSZTÁSOKAT ÚJFENT KÖSZÖNÖM!!!!

Kérlek, a megjegyzésben írjátok oda: MOBIL LAKÓPARK

Ezt a számlaszámot ugyanis "kölcsön kaptuk" és onnan fogom tudni, hogy az álmomat támogatjátok, hogy a megjegyzésben ezt feltüntetitek. 🙂Szerettem volna pénzügyekbe NEM belefolyni, de sokan kértétek. Ígérem, hogy minden fillér sorsáról beszámolok majd. Dorogi Gabriella.

Egy hozzászóló így látja: Kedves Gabriella! Sok hajléktalan ember élete fog megváltozni Ön által. Mindig nehéz a rosszindulat ellenére kitartani a jó ügy mellett, de Önnek sikerülni fog! Csak fókuszáljon azokra, Akiknek segítségre van szükségük! Ezeknek az embereknek megmenti az életét! Áldást, erőt, kitartást kívánok!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HA VITA VAN, EZT KÉRD A BANKODTÓL!
HA VITA VAN, EZT KÉRD A BANKODTÓL!

HA VITA VAN, EZT KÉRD A BANKODTÓL! [good_old_share] Ezt a kérdés korábban már több pénzügyi szakértő is feszegette. Nem tudunk...

KÖSZÖNJÜK! KILAKOLTATÁSI VÁLSÁG - A MEGOLDÁST MEGINT LESZAVAZTÁK!
KÖSZÖNJÜK! KILAKOLTATÁSI VÁLSÁG – A MEGOLDÁST MEGINT LESZAVAZTÁK!

"KÖSZÖNJÜK"! KILAKOLTATÁSI VÁLSÁG - A MEGOLDÁST MEGINT LESZAVAZTÁK! [good_old_share] Csak, hogy tudjuk, a "deviza"-károsultakat honnan éri folyamatosan a pofon:  ...

Close