DOROGI GABRIELLA – ALAKUL.

DOROGI GABRIELLA - ALAKUL.

DOROGI GABRIELLA – ALAKUL.

[good_old_share]


A múlt alkalommal beszámoltunk arról, hogy Dorogi Gabriella elindított egy kezdeményezést, amellyel a bajba került már utcán élő, vagy kilakoltatás előtt álló családok életét mentheti meg.Így fogalmazott: ÓRIÁSI HÍREM VAN!!! ALAKUL A LAKÓKONTÉNER PARK, KEZD ÉLETRE KELNI AZ ÁLMOM. Kaptunk felajánlást egy 3.000 nm-es telekre egy családtól, egy 6.000 nm-es telekre egy vállalkozótól, az "Utcáról lakásba" egyesület saját telkét ajánlotta fel 2 lakókontérnek, magánszemélytől érkezett felajánlás több telekre a XVI.kerületben és vidékről is kaptam felajánlásokat. TOVÁBBI RÉSZLETEK IDE KATTINTVA.

Most újabb jó hírekről számolt be:

ÚJABB HÍREK!!!!Kaptunk 6 db, akkumulátorról is működtethető hűtőszekrényt! Hétfőn megyek megnézni a legideálisabbnak vélt területet. Nem fogja zavarni a szomszédokat, mert nincsenek, de a tömegközlekedés 400 m, munkalehetőség pedig számtalan. Úúúúúgy izgulok!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A támogatási lehetőség is megoldódott! Aki hozzá szeretne járulni ahhoz, hogy elkészüljön a lakópark, annak lehetősége van némi pénz utalására is:

A KÉRT SZÁMLASZÁM!!!

A Lakhatást Most Alapítvány számlaszám: 11706023 – 20016791

Adószáma: 18650411-1-13

OSZTÁSOKAT ÚJFENT KÖSZÖNÖM!!!!

Kérlek, a megjegyzésben írjátok oda: MOBIL LAKÓPARK

Ezt a számlaszámot ugyanis "kölcsön kaptuk" és onnan fogom tudni, hogy az álmomat támogatjátok, hogy a megjegyzésben ezt feltüntetitek. 🙂Szerettem volna pénzügyekbe NEM belefolyni, de sokan kértétek. Ígérem, hogy minden fillér sorsáról beszámolok majd. Dorogi Gabriella.

Egy hozzászóló így látja: Kedves Gabriella! Sok hajléktalan ember élete fog megváltozni Ön által. Mindig nehéz a rosszindulat ellenére kitartani a jó ügy mellett, de Önnek sikerülni fog! Csak fókuszáljon azokra, Akiknek segítségre van szükségük! Ezeknek az embereknek megmenti az életét! Áldást, erőt, kitartást kívánok!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM