“DEVIZA”-“HITEL” – ÖNGYILKOS LETT A DEBRECENI GIMNÁZIUM VOLT IGAZGATÓJA

ÖNGYILKOS LETT A DEBRECENI GIMNÁZIUM VOLT IGAZGATÓJA.

Öngyilkos lett a debreceni gimnázium volt igazgatója

Hétfő este öngyilkos lett, vonat elé vetette magát Sz. Szabolcs egykori debreceni iskolaigazgató, akit tavaly novemberben nagy erővel kerestek családtagjai, miután eltűnt. A férfi másnap előkerült épségben. A 42 éves tanár akkor úgy fogalmazott: hiteltartozásai miatt lett elege, ezért kóborolt el a környező erdőkbe.


"November 18-án reggel 06:45-kor eltűnt Debrecenben, a Csapó utcáról Sz.Szabolcs"– szerepelt a Facebookon terjedő hírben. A férfit kétségbeesetten keresték családtagjai. Másnap épségben hazatért. A Cívishírnek akkor Sz.Szabolcs azt nyilatkozta, hiteltartozásai miatt lett elege, ezért kóborolt el a környező erdőkbe.

"A kollégákban, diákokban, szülőkben soha nem is kellett csalódnom, és minden adott volt, hogy valóban hosszú távon létezzünk egy jól működő szimbiózisban. Erre alapozva én magam is éltem – az azóta hibás lépésnek bizonyult  – hitelfelvételi lehetőséggel, ami még a kezdeti válság környékén sem okozott különösebb problémát". Azt mondta akkor eltűnésének okáról: "kivonult a világból": "Általam jól ismert erdőspusztai erdőket, tavakat, mezőket, gyermekkorom helyszíneit jártam végig, és amikor letisztultak bennem a további lépések, hazajöttem, számomra teljesen magától értetődő módon."

Hétfő este nem bírta tovább – a Debrecen és Nagycsere között a Nyírábrány irányába közlekedő személyvonat elé ugrott. A 42 éves Sz. Szabolcs, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium egykori iskolaigazgatója három gyereket hagyott maga után.

Egy másik eset:


loading...

A Dehir értesüléseit megerősítették.   Forrás: MTI, index.hu, dehir.hu

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM