“DEVIZA”-“HITEL” – ÖNGYILKOS LETT A DEBRECENI GIMNÁZIUM VOLT IGAZGATÓJA

ÖNGYILKOS LETT A DEBRECENI GIMNÁZIUM VOLT IGAZGATÓJA.

Öngyilkos lett a debreceni gimnázium volt igazgatója

Hétfő este öngyilkos lett, vonat elé vetette magát Sz. Szabolcs egykori debreceni iskolaigazgató, akit tavaly novemberben nagy erővel kerestek családtagjai, miután eltűnt. A férfi másnap előkerült épségben. A 42 éves tanár akkor úgy fogalmazott: hiteltartozásai miatt lett elege, ezért kóborolt el a környező erdőkbe.


loading...

"November 18-án reggel 06:45-kor eltűnt Debrecenben, a Csapó utcáról Sz.Szabolcs"– szerepelt a Facebookon terjedő hírben. A férfit kétségbeesetten keresték családtagjai. Másnap épségben hazatért. A Cívishírnek akkor Sz.Szabolcs azt nyilatkozta, hiteltartozásai miatt lett elege, ezért kóborolt el a környező erdőkbe.

"A kollégákban, diákokban, szülőkben soha nem is kellett csalódnom, és minden adott volt, hogy valóban hosszú távon létezzünk egy jól működő szimbiózisban. Erre alapozva én magam is éltem – az azóta hibás lépésnek bizonyult  – hitelfelvételi lehetőséggel, ami még a kezdeti válság környékén sem okozott különösebb problémát". Azt mondta akkor eltűnésének okáról: "kivonult a világból": "Általam jól ismert erdőspusztai erdőket, tavakat, mezőket, gyermekkorom helyszíneit jártam végig, és amikor letisztultak bennem a további lépések, hazajöttem, számomra teljesen magától értetődő módon."

Hétfő este nem bírta tovább – a Debrecen és Nagycsere között a Nyírábrány irányába közlekedő személyvonat elé ugrott. A 42 éves Sz. Szabolcs, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium egykori iskolaigazgatója három gyereket hagyott maga után.

Egy másik eset:


loading...

A Dehir értesüléseit megerősítették.   Forrás: MTI, index.hu, dehir.hu

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
LOMBARD: OLAJOZOTT ÜGYEK. AUTÓ-"HITEL"???
LOMBARD: OLAJOZOTT ÜGYEK. AUTÓ-“HITEL”???

LOMBARD: OLAJOZOTT ÜGYEK. AUTÓ-"HITEL"???  [cn-social-icon] FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más...

ÚJABB HITELPER AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGNÁL
ÚJABB HITELPER AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGNÁL

ÚJABB HITELPER AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGNÁL

Close