MITŐL RESZKET A BANKÁR ÉS A POLITIKUS? – PÓKA LÁSZLÓ

MITŐL RESZKET A BANKÁR ÉS A POLITIKUS? - PÓKA LÁSZLÓ. + VIDEÓ !

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Azért van szükség kemény fellépésre, mert a szép szava már nem hatásosak.
Kértük szépen…
Kértük durván…
Nem adják, vagy nem adhatják! El kell vennünk!

Olyan szinten a hatalom mámorában élnek, hogy már nem is emberek. Vagy a népet nem tartják embernek. Nem értik a problémát, de azt tudják, hogy ha teret engednek a disznóságok feltárásának, akkor fejek fognak hullani. Az ő fejük.

loading...

Csak az visz előre, ha olyant csinálunk, ami fáj nekik, amitől tele van a gatyájuk.

Mi az amitől félnek?
Leginkább úgy tudjuk meg, ha megnézzük, hogy milyen tetteink váltottak ki erős reakciókat a kifosztók részéről. Ezt a rendőrségi intézkedésekből, jelentésekből, feljelentésekből, banki, bírósági biztonsági intézkedésekből, levelezésekből, illetve a lejárató próbálkozásaikból tudhatjuk meg. Szerencsére van ilyen példa bőven, így tudunk következtetéseket levonni.
 
Előbb azok, amik nem zavarják őket: A zászlólengetős, beszédes tüntetések. Teljesen mindegy nekik, hogy hányan vagyunk. HA jönnek még pár ezren, akkor legfeljebb vezényelnek még két újabb szakasz rendőrt a térre.


Ahogyan látjuk, ehhez nem is nagyon csatlakoznak emberek. Olyanok, akikre valóban számíthatunk, olyanok semmiképpen. Nincs is azokra szükségünk, akik csak legfeljebb majálisra jönnének ki.
Nem érdeklik őket a petíciók, a levelek. Ezek leperegnek.
Itt már tenni kell. Olyant, ami nagyon nem tetszik nekik.
 
Nézzük, mi az amitől rettegnek, mi az amit nagyon nem akarnak:
– Azt nem szeretik, ha a közelükben vagyunk. Lehet ez politikus háza, bank előtti terület. Ha bent vagyunk a  fiókban, akkor pedig egyenesen reszketnek. 
– Nem tetszik nekik, ha közelről rájuk olvassuk a mocsokságaikat. Leginkább akkor nem, ha ezt hallhatják a szomszédaik, családjuk. 
– Nem tetszik, ha élőben megszólítjuk őket olyan helyen, ahol nem számítanak ránk.
– Nem tetszik nekik, ha jelet hagyunk. Lehet az plakát, véres kéz, de mindenképpen valami olyasmi, amit hazavisznek. Még ha tagadják is, de ott van velük éjjel az ágyban.
– Nem szeretik, ha leköpjük őket, vagy ha olyan kárt okozunk, ami fellelőségre vonással járhat. – Nem tetszik nekik, ha olyant vállalunk be, amiből bajunk lehet, mert ezzel az ügy melletti feltétlen elkötelezettségünket mutatjuk.
– Nem tetszik nekik, ha akadályozzuk a kifosztás végrehajtásban őket.
– Nem tetszik, ha humort viszünk bele, vagy nevetségessé tesszük őket olyanok előtt, akik számítanak nekik.
– Rettegnek attól, ha terjed az a nézet, hogy nem kell visszafizetni, és kártalanítást kell fizetniük.
 
Ezek azok, amiktől rettegnek. Leginkább azért, mert ezek hatásosak, és követhető példák. Ezek azok a tettek, amikről olyan sok elégedetlen ember álmodozik, de nem meri megtenni. Még nem. 
Abból is látszik, hogy ezek hatásosak, mert nagyon sok az irigy, vagy a fizetett fikázó. Vannak sokan, akik nem merik megtenni, és pont ezért fikázzák azokat, akik megteszik. Félnek, hogy a bátor harcosoknak nagyobb lesz a népszerűsége, mint azoknak, akik csak dumálnak.
 


Sokan azért nem vesznek részt a kemény fellépésben, mert már most, a harc közben a későbbi pozícióikat igazgatják akár azon az áron, hogy gyengül a fellépésünk. Ők a megalkuvók. Ők azok, akik felismerték a radikális fellépés végzetét, és ezt nem vállalják be. Úgy akarnak később jelentős szerepet betölteni, hogy most elárulják a harcunkat.
 
Mi a végzete a radikális fellépésnek?
 
Az hogy nem tarthat örökké.
Békeidőben nem lehet vezérlő ez elv. Egy radikális fellépő, egy harcos nem lehet hangadó akkor, amikor nincs baj.
A harcos megteszi amit kell, és aztán ha valóban az ügy volt a fontos, akkor háttérbe vonul, és figyeli, hogy a megalkuvók nem viszik-e túlzásba a megalkuvást.
 
Most a cselekvés ideje van itt. Segítsetek a megalkuvókat, és a bérfikázókat elcsendesíteni! Ezt leginkább úgy tudjuk megtenni, hogy harcoshoz illően sokkal hangosabbá válunk. 
Most – háború idején – mindenkit túl kell kiabálnia azoknak, akik már látják az utat, mernek rajta menni, és hajlandók hívni másokat is. HAjrá! Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SZÓLÍTSD FEL BANKODAT PÉNZFORGALMI HIÁNYPÓTLÁSRA!
SZÓLÍTSD FEL BANKODAT PÉNZFORGALMI HIÁNYPÓTLÁSRA!

Menyhért Pétertől T. …................................... Bank! ....................... 2014. …...........hó …..napján A mai napig nem teljesített Pénzforgalmi Elszámolás hiánypótlásának követelése Alulírott ….....................................,...

VIRTUÁLIS DEVIZA. URAIM, A JÁTSZMÁNAK VÉGE!
VIRTUÁLIS DEVIZA. URAIM, A JÁTSZMÁNAK VÉGE!

Nagy Éva - VIRTUÁLIS DEVIZA, AVAGY A TÖKÉLETES KIFOSZTÁS TECHNIKÁJA A bankok minél nagyobb profit elérésében érdekeltek, és súlyos, irracionális...

Close