HOGYAN TOVÁBB “DEVIZA”-“HITELESEK”? HOGYAN TOVÁBB MAGYARORSZÁG?

HOGYAN TOVÁBB "DEVIZA"-"HITELESEK"? HOGYAN TOVÁBB MAGYARORSZÁG?

Hogyan tovább Magyarország?
Hogyan tovább devizahitelesek?

Éva Nagy- Facebook

Éppen tegnap gondolkoztam azon, hogy a devizahiteles oldalakon 20-30.000 ember nézelődik, és próbálja az életben maradásához szükséges információt szerezni.
Van aki, még kivár, van, aki a bankkal vitatkozik, van akinek a bank felmondta a hitelét, és arra keresi kétségbeesetten a megoldást, van aki perre készül, és ahhoz gyűjt info-t, tanácsot, tapasztalatot, stb. Egy normális országban, egy normális demokráciában és jogállamban erre nincs szükség. Az állampolgár befizeti az adóját, és ezért cserében az állam megfelelő szervei végzik a dolgukat. Automatikusan és maguktól.
Ahogy az állampolgárok is azt teszik, ami a dolguk. Dolgoznak, pénzt keresnek, adót fizetnek, és magánéletet élnek. 

Ezzel szembe mi van MO-n? Az emberek egyre többet dolgoznak az egyre kevesebbért, amiből az állam és a bank mindent visz, és ezért cserében sem az államtól, sem a jog és igazságszolgáltatás rendszerétől nem várhatjuk el, hogy tegyék a dolgukat. 

Nincs fogyasztóvédelem, a bankok gátlástalan uzsorájától nem véd meg bennünket semmi. A törvények betartása és betartása nem jogállami alapkérdés, hanem politikai lojalitás kérdése. Ha végig járja a szegény kiszolgáltatott magyar állampolgár a hazai jog buktatóit, és megpróbálna az uniós jog alapján jogorvoslatot kérni, kiderül, hogy MO. ott is 2.osztályú jogállam, és mivel az unió kettős mércét alkalmaz, ott is a jogi-csűröm-csavarom zsákutcájában kerülünk.


Mi lehetőség maradt nekünk? Miközben naponta 5 órát itt lógunk a neten, és keressük a lehetőségeket, és ez időt önmagunktól, családunktól vesszük el. pusztán azért, mert a magyar állampolgárok számára nincs sem jog, sem igazság, sem itthon, sem az Európai Unióban.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM