FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS

FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS.

FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS [cn-social-icon]

A forintosítás nélkül maradt autóhiteleket és személyi kölcsönöket is forintosítani kell – nyilatkozta a Heti Válasznak Nagy Márton, az MNB ügyvezető igazgatója.

A Reuters által idézett interjú szerint az érintett hitelállomány nagysága mintegy 500 milliárd forint, és közel 290 ezer szerződésről van szó.

Csökkenteni kell a bankok adóját is!

A bankadó csökkentésében az MNB támogatja Orbán Viktor múlt heti felvetését.Az említett hitelek forintosítására azért van szükség Nagy Márton szerint, hogy megszüntessék az árfolyamkockázatot a pénzügyi rendszerben.

A Magyar Nemzeti Bank a szavai szerint támogatja a konverziót. Az ügyvezető igazgató arról is beszélt, hogy a Növekedési Hitelprogramot ki kell terjeszteni, ugyanis még mindig nagy a hitelezés visszaesésének kockázata.

(A bankok által elkövetett kartell, tisztességtelenség, befektetők pénzének eltűnése…stb. tükrében nem is lehet azon csodálkozni, hogy a lakosság bizalma komolyan megingott a pénzügyi szolgáltatókban. NCK)

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOGYAN FOGJÁK KÁRTALANÍTANI AZT AKI...
HOGYAN FOGJÁK KÁRTALANÍTANI AZT AKI…

T. Cím! Arra szeretném kérni Önöket, hogy az alább felsorolt kérdéseket juttassák el a Célszemélyekhez. Nem tudom kik ezek, azt sem...

"DEVIZAHITELEK" - A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB.
“DEVIZAHITELEK” – A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB

"DEVIZAHITELEK" - A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB A Devizajog Iroda bejegyzése. A lényeg a végén van! Emberek! Gondolkodjunk! [cn-social-icon]...

Close