DEVIZAKÁROSULTAK! EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB!

DEVIZAKÁROSULTAK! EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB!

DEVIZAKÁROSULTAK! EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB!

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Ez így nem mehet tovább! HA folytatjuk, felhagyhatunk minden győzelmi reménnyel. [cn-social-icon]

Leírom egy beszélgetés tartalmát, úgy ahogyan hozzám eljutott:
Egyik aktív, általam nagyra tartott harcostárs a napokban felhív egy másik, általam szintén nagyra tartott harcostársat azzal, hogy elkészült a brüsszeli film, lehet osztani. A másik harcostárs megkérdezte, hogy az előbbi már megosztotta-e a Póka Laci tárgyalásáról készített összefoglalót. Mert ha majd az előbbi megossza a tárgyalást, akkor Ő is a brüsszeli filmet…loading...

Nagyon örülök annak, hogy ez a beszélgetés eljutott hozzám. Annak már kevésbé, hogy megtörtént.

Szinte biztos vagyok abban, hogy nem egyedi esetről van szó. Az elkeseredett kifosztottak rivalizálást, versenyt látnak azok között, akik felemelik a szavukat a disznóságok miatt. Sokan úgy érzik, – meggyőződésből, vagy szimpátiából – hogy ebben a versenyben támogatniuk kell valakit a másik, esetleg kevésbé szimpatikus cselekvő kárára. Egyre többször látom, hogy az számít, hogy ki mondta, az helyett, hogy azt néznénk, mit mondott.

Én nem kívánok versenyezni egyetlen harcostárssal sem. Legyőzni legfeljebb a kifosztókat szeretném. Addig elég nehéz lesz megoldást találni, amíg egymást akarjuk legyőzni.

Az is igaz, hogy sem a követeléseken, sem a módszereken nem fogunk puhítani a békesség kedvéért.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Az, hogy vannak valakikkel személyes nézeteltérések, – amik nagy részét nem tudom miből adódtak, azt pedig egyáltalán nem értem, hogy miért fajultak el – nem kellene, hogy a többi harcost elrettentse attól, hogy ami jó, azt jónak ismerje el. Függetlenül attól, hogy ki csinálta, vagy ki szervezte.

loading...

Mivel észre kell venni, hogy nem csak a jó, de rossz példa is ragadós – talán még jobban – így kezdeményeztem, hogy tisztázzuk azokat a nézeteltéréseket, amik tisztázhatók.

Mindez nem azt jelenti, hogy a véleményünket ne kellene elmondani. Inkább azt, hogy ne személyektől függjön egy-egy esemény megítélése, hanem az eseménytől. Az építő kritikát pedig mindenkinek illik felismerni, ha valaki társadalmi szerepvállalásra adta a fejét. Ugyan ezeknek, az izgága különcöknek érdemes azt is elfogadni, hogy bizony egyre több lesz azok száma, akik önmagáért való mocskolással illetik.

Azt meg már csak mellékesen jegyzem meg, hogy mielőtt valakit kellő alap, és jobbító javaslat nélkül bírálunk, nézzük meg, hogy a kritizált tettével nem tett-e többet, mint az otthon, magukban siránkozó milliók, vagy öngyilkoló ezrek.

Végül legyenek itt a bejegyzésre okot adó videók. Amikor nézed, osztod, megjegyzést írsz hozzá, legyen a szemed előtt, hogy akik rajta szerepelnek többet tettek a megoldásért, mint sok millió kifosztott együttvéve.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS.
FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS

FONTOS HÍR! FORINTOSÍTJÁK AZ AUTÓHITELEKET IS [cn-social-icon] A forintosítás nélkül maradt autóhiteleket és személyi kölcsönöket is forintosítani kell - nyilatkozta a...

HOGYAN FOGJÁK KÁRTALANÍTANI AZT AKI...
HOGYAN FOGJÁK KÁRTALANÍTANI AZT AKI…

T. Cím! Arra szeretném kérni Önöket, hogy az alább felsorolt kérdéseket juttassák el a Célszemélyekhez. Nem tudom kik ezek, azt sem...

Close