FONTOS FELHÍVÁS – MEGHÍVÓ AZ ÁTVERT “DEVIZA” – KÁROSULTAKNAK!

FONTOS FELHÍVÁS - MEGHÍVÓ AZ ÁTVERT "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK!
loading...

Demokrácia ünnep- Add tovább!

Mottó: "Hallgattassék meg a másik fél is" Te is állj ki a családodért!
helyszín: a Parlament déli kapujánál, a Demokrácia téren.


Május 6-24-ig lesz, minden nap 10 óra és 18 óra között, nyilvánosan meghirdetett párbeszéd programokkal. 
Mi nem tiltakozni, hőbörögni fogunk, hanem szelíd, de fontos kényszert akarunk kinyilvánítani a magyar polgárok életéért, emberi és állampolgári jogainkért.

Egy különleges, formabontó és egészen szokatlan "demonstrációt akarunk; olyat amire a média KÉNYTELEN odafigyelni.
Két sátrunk lesz: az egyik a KÜLSŐHÁZ, (a régi alsóház és felsőház mellé 🙂 ) amelyben aktuális, a civileket foglalkoztató témák lesznek, pl: Feltétel Nélküli Alapjövedelem; földtörvény; részvételi demokrácia igénye; emberi jogok, polgári mentalitás-civil kurázsi; stb. Ide hívjuk meg a képviselőket és a pártok vezetőit is – pl. az Uniós választás kapcsán. Ideje lenne példát mutatnunk a politikusoknak a párbeszédről!

A második sátor a SZÓ-TÉR – ezt az angol Speaker's Corner mintájára torzítottam magyarra. Itt lesz a devizahitel probléma – melyet én egy megoldható büntetőjogi problémaként kezelek, amióta bizonyítani tudom a bűncselekményt – mert szerintem ez meghatározó jogállamiság, jogbiztonság kérdés, nem pedig szociális támogatás! Nekünk kell megértetnünk mindenkivel, hogy ez a kérdés minden magyar ember (a csecsemőtől az aggastyánig) pénzébe kerül; ezek a csaló bankárok mindenkit meglopnak, a kölcsöntől tejesen függetlenül!

Az adósokat csaló bűnözők fosztották ki, és tették tönkre, és szerintem azokat is, akiket közműtartozásba, vagy más gazdasági ellehetetlenüléses helyzetbe hoztak!

loading...

Ha ezt rendezték, CSAK UTÁNA jöhet a szociális segítség kérdése!


Ide hívjuk meg az Igazságügy minisztérium; az ügyészség, a közjegyzői~ követeléskezelői~ végrehajtói kamarák és a Kúria szóvivőit; a devizás szervezetek képviselőit; civil jogvédőket; fogyasztóvédőket, a CÖF embereit, és a médiákat.
Ha nem jönnek: nem tárgyalnak az utcán, a néppel, azzal egyféle „bizonyítványt” állítanak ki magukról.
Végül egy alapvetés: én nem hívom meg, és nem is tárgyalok a Magyar Bankszövetséggel! Nemzetrontó bűnözőkkel csak a vádlottak padján egyeztetünk!
Menyhért Péter DAC csoport

Mindenkinek, aki független a megosztó, irányított pártoktól

Civil Hàlózat

Read previous post:
A SORSUKRA HAGYOTT "HITELKÁROSULTAK" ÜZENETE.
A SORSUKRA HAGYOTT “HITELKÁROSULTAK” ÜZENETE

- Hitelkárosultak üzenetei - Rövid bevezető: az alább olvasható üzeneteket a Magyar Szociális Fórum még 2013-ban tette közzé. A probléma...

"DEVIZAADÓS" SZEMMEL: URAIM, KÖSSÉK FEL A GATYÁJUKAT!
“DEVIZAADÓS” SZEMMEL: URAIM, KÖSSÉK FEL A GATYÁJUKAT!

Okosodik a Kúria…ami végül is nem olyan nagy baj, mert előbb vagy utóbb nekünk is lesz egy olyan Kúriánk, mint...

Close