FIZETÉSMEGTAGADÁS – Amikor az adós mondja fel a hitelt

A fizetésmegtagadás egy formája. Amikor az adós mondja fel a hitelt!!!!

Fekete Gyulától ( Gondolatok a facebookról…)

A szerző vitaindítónak szánta a gondolatait. Devizahitel, kezedben a megoldás csoport


Reggeli elmélkedésem. Mi történik akkor, ha a Mintha ügyfél (elsősorban autó hiteles becsapottaknál reális szerintem,mert 5 éven túl mát vissza kaphatja a törzskönyvet.És töröltetheti a vételi jogot .) mondja fel a szerződését? Arra hivatkozva,hogy a ténylegesen folyósított összeget a megszolgált kamattal már visszafizette.És felsorolja a további pénz kölcsön jogalapjának érvénytelenségi okait.

Nevezzük megelőző csapásnak. Amiben kifejti,részéről megfizetettnek tekinti a ténylegesen keletkezett tartozást.És a részéről ezennel felmondja a szerződést.Lejártnak tekinti és továbbiakban nem tartozik semmilyen fizetési kötelemmel.Ingatlanosok közül azok,akik már a folyósított összeget+ valamivel többet meg fizettek,szintén megléphetik.

Az oldal alján lévő olvasói hozzászólások között igen érdekes és elgondolkodtató véleményeket is lehet olvasni, pl:
Első hallásra igen "meredek", de hiszem, hogy valahol erre kell keresni a helyes ösvényt, nem az évtizedekig tartó bizonytalan kimenetelű, és csak a további lehúzásunkat szolgáló (ügyvéd, illeték stb.stb.)jogi herce-hurca irányába! Sőt: mivel láthatóan a kormány, a jogalkotók, és jog alkalmazók az uzsorasátán markában vannak, nem is maradt más nyomásgyakorló eszközünk, mint a fizetésmegtagadás! "csak a láncainkat veszíthetjük"!

Vajon mi ennek a jogkövetkezménye,és mit lépne erre a Bank??? Azonnal ő mondaná fel egy már a másik fél részéről felmondott (egyenlő jogú szerződő fél) szerződést???? Ha ez tömeges jelenséggé válna,mit reagálnának rá a Bankszterek?????

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szólj hozzá

Hozzászólás