A “DEVIZA”-KÁROSULTAK MEDDIG BÍRJÁK MÉG?

A "DEVIZA"-KÁROSULTAK MEDDIG BÍRJÁK MÉG?

A "DEVIZA"-KÁROSULTAK MEDDIG BÍRJÁK MÉG?

[good_old_share]

Valahol, valakinél el fog pattanni a “húr”! – Grell Antal B.É.CS.
Én inkább azt érzékelem, hogy az a gőgös túlzott önbizalom, nem választásokat, hanem tettlegességet fog előidézni! Mert hiába nem közli le egyetlen egy sajtóorgánum sem a legolvasottabb MTI híreket, a pattanásig feszült végletekig uzsorázott társadalmi rétegnek már csak egy szikra kell! Ha nem történik átfogó változás, hamar a szemétdombon találhatja magát minden egyes képviselőnek nevezett szövethalmaz! Ide nem alkotmányos ellenállás, meg választási hókuszpókusz kell, hanem nagy valószínűséggel – ha semmi nem változik- kiegyenesített kaszák, tompa balták, fizikai ellenállás!

loading...

Amikor  tettlegességre fajul a dolog, ott nem a tömeg, hanem a jogfosztott fog  egy baltával "fellebbezni" az otthonát zargató végrehajtónál! Ami  példákon keresztül, gyakorlattá fog válni! Azt amikor már több tucat  eset megtörténik, akkor majd lehet sajnálkozni,  meg társadalmi igazságot keresgélni! Ennek elkerülése okán jobb lenne  egy 100.000 tömeg, mely nem kér hanem követel. De lehet porba kell  hullnia egy két fejnek, hogy végre komolyan vegyék az intő szavakat,  figyelmeztetéseket! 
Az egy ostoba állat, aki azt gondolja, hogy  büntetlenül, megtorlás nélkül lelehet vezényelni 7.000.000 végrehajtási  eljárást! Ennyi eljárásba kódolva van a tragédia! Ráadásul jogellenesen  végrehajtott eljárásokról van szó!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mondja már el nekem valaki, hogy a büntetőtörvénykönyv passzusaiba  ütköző, pontosabban bűncselekményeket elkövetőivel szemben, hogy a büdös  francba fognak érvelni egy polgári peres eljárásban? A sikkasztó, csaló, uzsorás, felügyelet által megtámogatott, ezek a fogalmak egyelőek a tisztességtelen és rosszhiszemű fogalmakkal?

Amikor Wellmannokkal, pénzügyi felügyelettel, főügyészi ajánlással, politikai lojalitással, kormányhivatalokkal, Amerikával (AIG) irtják a jogállamiságot, akkor elvárható a lakosságtól a jogkövető magatartás? 

Ha valakinek elveszik mindenét, szétszakítják családját, értelmetlenné teszik létét, az nem perelni fog, hanem…………?

loading...

Ha  ezt egyszer megértenék az emberek és nem szervezeti, hanem társadalmi  összefogásra buzdítanának, akkor elkerülhetőek lennének a tragédiák! Nem  is értem, hát nem volt elég áldozata már ennek, még több kell, hogy  végre komolyan vegyék, nem megoldották, hanem feláldozhatóvá tették a  lakosság felét?

Grell Antal 
B.É.CS.
ui_melyik szélhámos politikai párt kezdeményezte a jegybank ellenérdekelt pozíciójának megszüntetését?
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MAGYAR VALÓSÁG: 34 NAP-115 ÚJ HAJLÉKTALAN.
MAGYAR VALÓSÁG: 34 NAP-115 ÚJ HAJLÉKTALAN

MAGYAR VALÓSÁG: 34 NAP-115 ÚJ HAJLÉKTALAN [good_old_share] Vajon erre is büszkék lehetünk? A rideg valóság, melyről a fősodratu média nem...

GULYA TIBOR - MIÉRT VANNAK BETOJVA A BANKOK?
GULYA TIBOR – MIÉRT VANNAK BETOJVA A BANKOK?

GULYA TIBOR - MIÉRT VANNAK BETOJVA A BANKOK? [good_old_share] Gulya Tiborról sok mindent mondanak. A hivatalos média csalónak nevezi, sok...

Close