A “DEVIZA”-KÁROSULTAK MEDDIG BÍRJÁK MÉG?

A "DEVIZA"-KÁROSULTAK MEDDIG BÍRJÁK MÉG?

A "DEVIZA"-KÁROSULTAK MEDDIG BÍRJÁK MÉG?

[good_old_share]

Valahol, valakinél el fog pattanni a “húr”! – Grell Antal B.É.CS.
Én inkább azt érzékelem, hogy az a gőgös túlzott önbizalom, nem választásokat, hanem tettlegességet fog előidézni! Mert hiába nem közli le egyetlen egy sajtóorgánum sem a legolvasottabb MTI híreket, a pattanásig feszült végletekig uzsorázott társadalmi rétegnek már csak egy szikra kell! Ha nem történik átfogó változás, hamar a szemétdombon találhatja magát minden egyes képviselőnek nevezett szövethalmaz! Ide nem alkotmányos ellenállás, meg választási hókuszpókusz kell, hanem nagy valószínűséggel – ha semmi nem változik- kiegyenesített kaszák, tompa balták, fizikai ellenállás!

Amikor  tettlegességre fajul a dolog, ott nem a tömeg, hanem a jogfosztott fog  egy baltával "fellebbezni" az otthonát zargató végrehajtónál! Ami  példákon keresztül, gyakorlattá fog válni! Azt amikor már több tucat  eset megtörténik, akkor majd lehet sajnálkozni,  meg társadalmi igazságot keresgélni! Ennek elkerülése okán jobb lenne  egy 100.000 tömeg, mely nem kér hanem követel. De lehet porba kell  hullnia egy két fejnek, hogy végre komolyan vegyék az intő szavakat,  figyelmeztetéseket! 
Az egy ostoba állat, aki azt gondolja, hogy  büntetlenül, megtorlás nélkül lelehet vezényelni 7.000.000 végrehajtási  eljárást! Ennyi eljárásba kódolva van a tragédia! Ráadásul jogellenesen  végrehajtott eljárásokról van szó!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mondja már el nekem valaki, hogy a büntetőtörvénykönyv passzusaiba  ütköző, pontosabban bűncselekményeket elkövetőivel szemben, hogy a büdös  francba fognak érvelni egy polgári peres eljárásban? A sikkasztó, csaló, uzsorás, felügyelet által megtámogatott, ezek a fogalmak egyelőek a tisztességtelen és rosszhiszemű fogalmakkal?

Amikor Wellmannokkal, pénzügyi felügyelettel, főügyészi ajánlással, politikai lojalitással, kormányhivatalokkal, Amerikával (AIG) irtják a jogállamiságot, akkor elvárható a lakosságtól a jogkövető magatartás? 

Ha valakinek elveszik mindenét, szétszakítják családját, értelmetlenné teszik létét, az nem perelni fog, hanem…………?

Ha  ezt egyszer megértenék az emberek és nem szervezeti, hanem társadalmi  összefogásra buzdítanának, akkor elkerülhetőek lennének a tragédiák! Nem  is értem, hát nem volt elég áldozata már ennek, még több kell, hogy  végre komolyan vegyék, nem megoldották, hanem feláldozhatóvá tették a  lakosság felét?

Grell Antal 
B.É.CS.
ui_melyik szélhámos politikai párt kezdeményezte a jegybank ellenérdekelt pozíciójának megszüntetését?
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM