ETTŐL A BANKÁROK SÍRÓGÖRCSÖT KAPNÁNAK!

ETTŐL A BANKÁROK SÍRÓGÖRCSÖT KAPNÁNAK!

ETTŐL A BANKÁROK SÍRÓGÖRCSÖT KAPNÁNAK!

[good_old_share]


VAN EGY BIZTOS DEVIZAHITELES MÓDSZER…Szabó László kártérítési ügyvéd – Van egy módszer amivel az összes adós egy csapásra megoldhatja a devizahitele problémáját.

Nincs több stressz, nélkülözés, nyomor, tönkrement egészség. Otthon a karosszékből is meg lehet csinálni. Nem kell tüntetésre járni, nem kell a bankkal harcolni.

Egyszerűen csak abba kell hagyni a fizetést addig amíg a felvételkori árfolyamon nem kerül forintosításra a hitel.
Ezt hívják polgári engedetlenségi mozgalomnak. De ez csak akkor ér valamit ha mindenki egyszerre szünteti be a fizetést. Ha a Kormány nem segít akkor magunknak kell segíteni magunkon. "Ringasd el magad…".

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Egyenként nem működik, csak ha egyszerre mindenki abbahagyja a fizetést. Az erő az összefogásban van. Szabó László kártérítési ügyvéd.

MI TÖRTÉNNE, HA MINDEN DEVIZAKÁROSULT EGYSZERRE ABBAHAGYNÁ A FIZETÉST?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM