MEGSZŰNIK A BANKOK JELZÁLOGJOGA?

MEGSZŰNIK A BANKOK JELZÁLOGJOGA?

MEGSZŰNIK A BANKOK JELZÁLOGJOGA?


[good_old_share]

A Gulya Tibor által vezetett Két Patrónus Reload Kft. – Tanácsadás devizahiteleseknek nevű facebook oldalon jelent meg a következő üzenet.
Mi nem fogjuk kommentálni, vagy véleményt alkotni az üzenet tartalmáról, mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket. (A helyesírási hibákat sem javítjuk…, és mindenki csak saját felelősségére használja az üzenetben foglalt információkat)

loading...

Íme, az üzenet:

Tisztelt Ügyfeleink. Sajnos oldalunkon megjelentek bizonyos arc nélküli parasztok, akik magukat sértetnek kiadva osszák az észt. Ez minket nem érdekel, mert olyan áttörés született az ügyek tekintetében, melyet néhány idióta önjelőlt álposztoló sem tud bizonytalanságba taszítani.

Jelezni szeretnénk minden ügyfelünknek, hogy jövőhéttől kezdve minden reggel 10 órakkor tartandó előadáson mindenki megismerheti ezt a fantasztikus tényt, melynek ismeretében minden ügyfelünk megnyugtató és kielégítő választ kap arra, hogy mikor és hogyan lesz vége nennek a munkának.

A videó üzenetében Gulya Úr arról beszélt, hogy november végéig pont kerül az ügyek végére amit állt. Pont lerült az ügyek végére és az ehhez szükséges információt ismerhetitek meg a minden nap 10 órakkor kezdődő előadásokon. 2 nappal karácsons előtt érkezett meg az a bírói döntés, mely bearanyozta munkánkat és minden eddigi munkánkat igazolt, hogy helyes úton haladtunk végig és most már nincs tovább Sem a bankkok sem pedig a közjegyzők számára. Nem fognak tudni tovább húzni munkán sikerének bekövetkeztét és január 03-tól már nem lehet a bírói döntések fényében tovább elodázni a tényt, hogy a közjegyző útján megállítható bármilyen végrehajtás, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy akinek elállás után a bank a szerződését felmondta, a bírói döntésre figyelemmel igazolttá vált a tény, hogy bizony a oözjegyzőtök nem fog tudni soha többé egyetlen ügyben sem záradékot kiállítani.
Nem fogunk itt most részletekbe bocsátkozni, erre fog segítségül szolgálni az előadás, ahol ügyfeleink teljeskörű tájékoztatásba részesűlnek az ügyük lezárására. Mi több alternatívát dolgoztunk ki és az egyik ilyen alternatíva most révbe ért, így már nem kell további próbáknak munkánkat kitenni és azt tesztelni, mert az utólsó bírói döntésbe megfogalmazottak, már elhárították az utólsó akadályt is és pontos utat mutatott, hogy merre van a kiút.mindenkinek lehetősége lesz megismerni a tényeket.

loading...

Annyit előterbe lehet helyezni, hogy megnyílt végre a lehetőség a közjegyzők eljárásból való kizárásra, mely akennyiben megtörténik, a következmény okán a bank vagy egyezkedni kezd, vagy mindent elveszít, még azt is ami járna nekik. Ne itt tegyétek fel a kérdéseket, hanem jövőhéten bármeily nap reggel 10 órakkor tartandó előadáson. Tisztelettel Kp.

Egy hozzászóló tette fel az alábbi (FONTOS) kérdést, mellyel már mi is foglalkoztunk: – ok, de mi lesz az önálló zálogjoggal? Sztem pont fentiek miatt találták ki. BŐVEBB INFO!
Két Patrónus Reload Kft. válasza- Küszönjük kérdését. A válasz, hogy nem a jelzálog jog törlésére indulta munka, hanem a szerződés teljes likvidálására, mely miután megtörtént autómatikusan a jelzáslogjogra is kihat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Amint az elállás okán a felvett és megfizetett összeg közötti különbözet, amennyiben még van befizetéste kerül a jelzálogjog megszűnik. Akinek pedig túlfizetése van ott amint érvényre jut a tény, hogy a közjegyző kizárta magát mert erről fog a jövőhét szólni, abban a pillanatban a bank eldöntheti, hogy az elállás tényére figyelemmel, pert indít a követelésére, mely követelése az elállás okán alapból kudarcra van ítélve, vagy egy megbízott cégen keresztül úgy tesz, mintha nem fogadná el a helyzetét, majd jön a megbízott cég akivel valami csoda folytán meg fog születni a megállapodás.

Szóval a jövőhét már csak erről fog szólni, mert nincs további fal, amit le kell bontanuk a siker érdekébe, mert múlthét szerdán megjött egy nem várt bírói döntés, mely az egész elméletünk helyességét, hogy a közjegyző a kúlcsa ennek az egész procedúrának és nála van a megoldás pontott tett a munkánkra és most már csak alkalmaznink kell a beszerzett tények összességével.

Erről fog szólni jövőhéten valamennyi előadás, így nem tudják ezek a gyökerek akik oldalunkon posztolnak mellébeszélést kiálltozni. Ezért idegbetegek azok akik az oldalunkon noném arcatalan senkikként írkálnak, akik szerintem már az sem kizárt, hogy rendőrségi bérencek, mert a rendőrség a kardjába dőlt, hiszen a nyomozásuk zsákutcába futott csalás kiálltás tekintetében és kiderűlt, hogy az egész eljárás megrendelésre indúlt és visszaélésen alapúl, és most így próbálnak meg embereket bizonytalanságba lökni és esetleg rávenni arra, hogy tegyenek feljelentést.

loading…


De sajnos bebukták, mert mi közben haladtunk előre és befejeztük a munkát, és kész minden arra, hogy a bank ne tudjon tovább bohóckodni. Megadtam ezeknek a majmoknak a lehetőséget, hogy érdemben szóljanak a témához, mely persze nem vezetett eredményre, hiszen minden bejegyzés témamentes maradt és kifejezetten személyemet ócsároló nulla tartalmú megjegyzések sorozatát eredményezte, amit bármikor elolvashat bárki az előző három bejegyzést illetően. Azonban mostantól kezdve ti szerencsétlen flótások, törölni fogunk minden megjegyzéseteket és nem baj ha erre külön fizetni fogok egy alkalmazottat, mert ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy tájékoztatást adjon ügyfeleinknek és nem arra hogy arc és személyiség nélküli parasztok paraszt beszólásait engedje hírdetni.

Nem baj ha ti ezt cenzúrának tartjátok, mert amit műveltek az a kritikán aluli. Mindenkit várunk jövőhéttől, minden nap reggel 10 órakkor tartandó előadásra, mert valóban kész az ügymenet. Nagyon sok akadályt kellett ehhez legyőzni és ez rengeteg időt lopott el tőletek és tőlünk mely sokszor tünt úgy, hogy ez egy véget nem érő történet lesz, de a bírói döntések erre tettek pontot. Ja és ti arc nélküli senkik, lássuk mi lesz 1 hónap múlva.

Még valamit ti szerencsétlenek. Mi ezzel a magatartással a célotok? Az hogy a cég megszünjön és ti megjelenhessetek, amennyiben igaz, hogy ti nem rendőrségi bérencek vagytok. De ha azok vagyok, akik elkezdtek bennetek bízni azokkal mit tesztek később, ha nincs alternatívátok, hiszen ti is a mi ötleteinkből táplálkoztok? Hát csalódást kell okoznunk nektek, mert adatot továbbra sem fogtok látni, és ügyfeleink pedig akiknek kétségei voltak, a jövőheti előadáson mindenre választ fognak kapni és megértik, hogy mi soha nem egy irányt vittünk, hanem 8-at és látnunk kellett, hogy melyik éri el teljesen és megnyugtatóan azt a célt, hogy ne keljen a bank visszaélését a továbbiakban élvezniük. Ez egy harc volt, de már csak volt és ti csikorgathatjátok rám a fogatokat, a végén alúl maradtok ti szerencsétlen tudatlan senkik… Két Patrónus Reload Kft.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A "DEVIZÁS" HUROK TOVÁBB SZORUL!
A “DEVIZÁS” HUROK TOVÁBB SZORUL!

A "DEVIZÁS" HUROK TOVÁBB SZORUL! [good_old_share] NCK: aki tud a sorok között olvasni, annak világos, hogy a bankok miért teszik...

AZ ÜZENET-FALUS ZSOLT FERENC.
AZ ÜZENET-FALUS ZSOLT FERENC

AZ ÜZENET-FALUS ZSOLT FERENC [good_old_share] ...a kölcsönszerződések adósait rengeteg tanáccsal és ötlettel ellátja a facebook, melyek különböző jognyilatkozatok (pl. elállás,...

Close