A FIDESZ “MENTI” A DEVIZAKÁROSULTAKAT, KÁSLER BUDAPESTRE, A PARLAMENTHEZ MEGY.

loading...

A FIDESZ "MENTI" A DEVIZAKÁROSULTAKAT, KÁSLER BUDAPESTRE, A PARLAMENTHEZ MEGY.

Email

Az alábbi cikk jelent meg Kásler Árpád honlapján:


EMBEREK, KIFOSZTOTTAK, HONFITÁRSAK!

 

Úton vagyok Budapestre, teljes győzelem vagy a HALÁL!

 

Most kiderül a sok szájhős magyar mit ér! A gyerekeim iskolába nem mennek, testőrök vigyázzák a családom.
NCK: Kásler Árpádot ez a fidesz közlemény idegesítette fel: “DEVIZA”-KÁROSULT! MOST FIGYELJ! FIDESZ: FEL KELL LÉPNI AZ EMBEREK KIFOSZTÁSA ELLEN!

ORBÁN VIKTOR! Elérkezett az idő mikor vagy lelövetnek, vagy bebörtönöznek, vagy én fogom megsemmisíteni a nemzetgyilkoló rezsimjüket. Nyolc éve jogkövető magatartást folytattam, de a mai húzásuk volt az utolsó az én szabad életemben!
loading...

Emberek, 7 éve van hatalmon a FIDESZ kormány, másfél cikluson kétharmaddal, és úgy tesznek mintha nem tudtak volna arról, hogy emberek ezreit tették földönfutóvá, emberek ezrei lettek öngyilkosok, emberek százezrei menekültek el hazájukból a törvénytelen devizakövetelések következtében.

Nem kevesebbet követelek, mint a kormány feloszlatását, a legfőbb ügyész törvényszék elé állíttatását, az emberek haláláért, az árvákért és a könnyekért felelős politikusok, bírák és bankárok felelősségre vonását.

Kifosztott devizaadósok, magyar emberek, megnyomorított vállalkozók, akik nem rendelkeztek a Mészáros Lőrincek zsenialitásával – csatlakozzatok!

Találkozunk a PARLAMENT ELŐTT BUDAPESTEN!

loading…


ADDIG HAZA NEM JÖVÜNK MÍG NEM GYŐZÜNK! Vastag ruhát, esőkabátot, hidegélelmet, mindenki hozzon magával. Ez nem babra fog menni, aki most gyáván otthonmarad, bánni fogja. Aki tud, hozzon technikát a folyamatos, élő közvetítéshez. Kásler Árpád.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

loading…Email

Szólj hozzá

Hozzászólás