FIGYELEM! TRÜKKÖS BEHAJTÓK!

FIGYELEM! TRÜKKÖS BEHAJTÓK!

FIGYELEM! TRÜKKÖS BEHAJTÓK!

[cn-social-icon]

Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk azzal, hogy mit tehetnek, illetve nem tehetnek meg a behajtók.
A pofátlanságuk határtalan, ezért ajánljuk, hogy kattints ide, és olvasd el a behajtókkal foglalkozó cikkünket is!Mindent bevetnek, ha kell, követik az adósokat a behajtók, hogy megszerezzék a banknak az autót, ami után nem törlesztik a hitelt.

Egy behajtással foglalkozó cég ismerte el az egyik ügyfélnek, hogy lesben állnak, követik az ügyfeleket, és a közterületről aztán elviszik az autóját. Egy korábbi behajtó azt mondta a Tényeknek, hogy erre nem lenne joguk, mivel egy behajtó csak kérhet, semmilyen hatásköre nincs, mivel nincs végrehajtható papír a kezében.FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM