ÍGY KÉNYSZERÍTHETJÜK TÉRDRE A BANKOKAT!

ÍGY KÉNYSZERÍTHETJÜK TÉRDRE A BANKOKAT!

ÍGY KÉNYSZERÍTHETJÜK TÉRDRE A BANKOKAT!

[good_old_share]


loading...

Hamarosan jön a végső megoldás!

Vezér-Szörényi László  – Hogy lehet egy bankot gyorsan és egyszerűen elgáncsolni?
Egyszerű és hatékony módszer a NEMFIZETÉS legalább 2 hónapon keresztül. Nem kell hozzá semmi, csak némi összefogás egy meghatározott bank összes ügyfelétől.

Csak akkor fog működni, ha egyszerre SENKI sem fizet be semmit (max. a postán sárga csekkel).

Ahhoz, hogy ez sikerülhessen, előtte mindenkinek annyi KÉSZPÉNZT kell felhalmoznia otthon, hogy 2 hónapot bank nélkül is ki tudjon húzni.

loading...

Miután 2 hónapon keresztül senki, semmilyen ügyletet nem csinált a bankban, azután 1 nap alatt, az addig felgyülemlett tranzakciót EGYSZERRE kell a bank nyakára zúdítani! Garantálom, hogy a bank hosszabb időre EL FOG HASALNI!!!! Nagyon fog fájni számára!!!!

Javaslom, kezdjük a Ráfázol bankkal, nekik nincs magyarországi szerverük, a linzi szerverparkjuk pedig olyan sz@r, hogy össze fog rogyni a nyomás alatt, legalábbis egy darabig.

Ezt még Bécsben is érezni fogják! Eztán pedig (mint magyar devizahitelesek) kérünk egy időpontot a bank menedzsmentjénél, garantálom, fogadni fognak! – Vezér-Szörényi László.

– Gábor Nagy hozzászólása: – Itt csak akkor lesz megoldás, ha a civil társadalom a sarkára áll és teljes egészében bojkottálja ezeket a bankokat és még az MNB-t is, az egész pénzügyi rendszert, sőt tovább megyek: az egész magyar kormányt bojkottálni kell, mert bebizonyították, hogy szövetkeztek a kifosztóinkkal és a saját magánérdekük fontosabb nekik, mint az országé, a népé.
– Vezér-Szörényi László: Gábor Nagy írása előrevetíti A MEGOLDÁST, minden pénzügyi problémára. Hamarosan kirukkolok a végső megoldással!

NCK: Mi pedig várjuk, és tájékoztatni fogjuk az olvasókat!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. LÉHMANN - DR. DARÁK PÉTER, KÚRIAI ELNÖK ÚRNAK.
DR. LÉHMANN – DR. DARÁK PÉTER, KÚRIAI ELNÖK ÚRNAK.

DR. LÉHMANN - DR. DARÁK PÉTER, KÚRIAI ELNÖK ÚRNAK. [good_old_share] Észrevételek Dr. Darák Péter, Kúriai Elnök Úrnak A KÚRIA FESZÜLTEN...

ÚJRA KELL NYITNI A DEVIZAHITELES DOSSZIÉT.
ÚJRA KELL NYITNI A DEVIZAHITELES DOSSZIÉT.

ÚJRA KELL NYITNI A DEVIZAHITELES DOSSZIÉT. [good_old_share] A devizahitel károsultak problémája még mindig megoldatlan és a kormány folytatólagos árulást követ...

Close