HITELSZÖVETSÉG-ÚJABB BŰNÖZŐI TRÜKKÖK A BANKSZEKTORBAN.

HITELSZÖVETSÉG-ÚJABB BŰNÖZŐI TRÜKKÖK A BANKSZEKTORBAN.

HITELSZÖVETSÉG-ÚJABB BŰNÖZŐI TRÜKKÖK A BANKSZEKTORBAN.

[good_old_share]


Hitelszövetség Hivatalos Oldal – Újabb bűnözői trükkök a bankszektorban – természetesen ez csak egy fikció, hiszen – mint tudjuk-, ilyen elő nem fordulhat…. wink

 
Most, hogy a prudens és mindenben a hatályos törvényeket és jogszabályokat betartó (még leírni is nehéz nevetés nélkül)hazai pénzügyi szektortól érkezik a fogyasztóbarát hitel, nézzük meg azt is, hogy honnan érkezik az ajánlat.

Tételezzük fel, hogy a Magyar Bankszövetség nevű egyesület egyik tagja egy felmondott kölcsönszerződésből eredő követelésének behajtása érdekében a vh záradék kibocsátása előtt néhány nappal megbízza kedvenc ügyvédi irodáját 4%+Áfa összegű sikerdíjért.

Az ügyvédi iroda egy fizetési felszólítást kiküld az adósnak. Teljesítménye idáig, de ez után is csupán csak ennyi. Konkrétan nulla.

 

Néhány napon belül a vh záradék kibocsátásra kerül, elindul a végrehajtási eljárás, ahol a végrehajtó által összesített tartozások mellett felbukkan az ügyvédi iroda igénye is, ami egy 40 milliós követelés esetén jelen esetben 1,6 millió +Áfa.

A követelés engedményezésre kerül, de hősünk – a sztahanovista ügyvédi iroda -, bírósághoz fordult, aki megállapította a jogutódlást a záradék … pontja alapján és a befolyt követelés 4%-a +Áfa ügyvédi munkadíj mint végrehajtási költség a vonatkozásában a végrehajtás kérő jogutódja a Dr…… Tróger és Tsa ügyvédi Iroda.

Azért felmerül egy apró kérdés: ilyen megbízások esetében az ügyvédi iroda kinek a zsebébe osztja vissza azt az X százalékot? Mert az, hogy ez így megy, abban kétség se merüljön fel senkiben.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Itt szeretnénk megköszönni a jogászképzésben résztvevő egyetemeknek, hogy képesek voltak ennyi mocsoknak diplomát kiosztani, de egyben emlékezzünk meg ezeknek az ügyvédi irodák tagjainak kedves és egyben édes anyjukról is.

Panaszt meg teljesen felesleges tenni ezért, mert kik is lennének a vizsgálók? Évfolyamtársak, ivócimborák, alkalmi szeretők vagy a munkahelyféltő beszari értéktelen nullák.

…. és akkor ők meg a fogyasztóbarát hitelezés… ugyan már…. – Hitelszövetség Hivatalos Oldal.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM