FIDESZ-KDNP: FELSZÁMOLTUK A DEVIZAHITELESEK PROBLÉMÁIT.

FIDESZ-KDNP: FELSZÁMOLTUK A DEVIZAHITELESEK PROBLÉMÁIT.
loading...

FIDESZ-KDNP: FELSZÁMOLTUK A DEVIZAHITELESEK PROBLÉMÁIT.

[good_old_share]


Kezdhetünk örülni! Sem devizahitel, sem gyermekéhezés nincs Magyarországon!

És kezdhetünk ahhoz is hozzászokni, hogy egyre több nyilvánvalóan pofátlan hazugságot hallunk majd az aktuális kormánytól.

Ne feledjük: több ilyen korszak is volt már. Nem is olyan rég volt olyan „hatalmas államférfi” aki kijelentette: dübörög a gazdaság, és nagy a jólét Magyarországon! Most megint itt tarunk…és miközben családokat dobnak az utcára aközben sokan megint tapsolnak!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/loading...

Így működik a hatalom. Íme, a kettős beszéd és a pofátlan hazudozás:FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
HATALMAS INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS - "DEVIZAHITELEK".
HATALMAS INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS – “DEVIZAHITELEK”

HATALMAS INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS - "DEVIZAHITELEK" [good_old_share] Vezér-Szörényi László: A bankok többszörösen becsapták, megtévesztették, átverték és kihasználták az ügyfeleiket. (Videó alább!)...

MEGNYUGODHATUNK: A KORMÁNY FELSZÁMOLTA A "DEVIZA"-HITELEKET.
MEGNYUGODHATUNK: A KORMÁNY FELSZÁMOLTA A “DEVIZA”-HITELEKET.

MEGNYUGODHATUNK: A KORMÁNY FELSZÁMOLTA A "DEVIZA"-HITELEKET. [good_old_share] Rétvári Bence jó hírrel szolgált a „deviza”-károsultaknak.   A napokban egy parlamenti hozzászólásban...

Close