DEVIZAHITEL-VAN JOGSZERŰ MEGOLDÁS?

DEVIZAHITEL-VAN JOGSZERŰ MEGOLDÁS?

DEVIZAHITEL-VAN JOGSZERŰ MEGOLDÁS?

[good_old_share]


A „deviza”-károsultak közül még mindig sokan vannak, akik fizetik a hiteleiket. Ilyen körülmények között érthető, hogy sem a kormány, sem pedig a bankok nem akarják a tisztességes és jogszerű megoldást.Akik még fizetik, azoknak szépen lassan, de érezhetően emelkednek a havi terheik, (nem kifejezetten a havi törlesztő, de a számlához kapcsolt egyéb tételekben) mert valahogy pótolni kell azt a kiesést, melyet a nem fizető károsultaktól nem tudnak beszedni a bankok.

loading...

Ez ennyire egyszerű…mert a bankok prudens működése (óvatosan, felelősségteljesen, jogszabályoknak megfelelően gazdálkodó pénzügyi intézmény laugh) a kormánynak mindennél fontosabb!

Akik pedig már semmit sem fizetnek (esetleg már hosszú ideje) azoktól is igyekeznek beszedni még az, amit csak lehet.

Erre a módszerre találták ki a KDNP-s „agytrösztök” a napokban bejelentett fizetés-könnyítést. (Részletcsökkentés, és ezzel együtt a futamidő kitolását…stb.).

Tényleg ez lenne a megoldás? Nekik igen, mert mindent be kell szedni a károsultaktól, amit csak lehet.Most Járvás Éva tett közzé egy felhívást, melyet alább változtatás nélkül közlünk le.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Járvás Éva – Ha van az ismerőseitek közt, aki még nyögi a devizacsalást és végeláthatatlan ideig kitolatnák vele a futamidőt – szóljatok nekik, hogy ezt a kínt jogszerűen le tudjuk állítani és akkor egyáltalán nem kell tovább fizetnie.

loading...

Jogszerű eljárás a KDNP által javasolt bűnpártolás helyett.

A KDNP-t és a többi pártpolitikust pedig küldje oda ahova valók – a börtönbe. Járvás Éva.

A bankok becsapták a "deviza"- károsultakat:[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÉGET ÉRT A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM. MIT TEHETNEK A DEVIZAKÁROSULTAK?
VÉGET ÉRT A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM. MIT TEHETNEK A DEVIZAKÁROSULTAK?

VÉGET ÉRT A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM. MIT TEHETNEK A DEVIZAKÁROSULTAK? [good_old_share] Tisztelt Uram!  (Ti küldtétek)   Nem tudom tétlenül nézni, hogy...

DR. KRISTON: FELMONDÁS.
DR. KRISTON: FELMONDÁS.

DR. KRISTON ISTVÁN FELMONDÁS KIVONATA: [good_old_share] FELMONDÁS KIVONATA:   "Alulírott dr. Kriston István alapító tag a hatályos Alapszabály (2018.04.21.) 11....

Close