DEVIZAHITEL-VAN JOGSZERŰ MEGOLDÁS?

DEVIZAHITEL-VAN JOGSZERŰ MEGOLDÁS?

DEVIZAHITEL-VAN JOGSZERŰ MEGOLDÁS?

[good_old_share]


A „deviza”-károsultak közül még mindig sokan vannak, akik fizetik a hiteleiket. Ilyen körülmények között érthető, hogy sem a kormány, sem pedig a bankok nem akarják a tisztességes és jogszerű megoldást.Akik még fizetik, azoknak szépen lassan, de érezhetően emelkednek a havi terheik, (nem kifejezetten a havi törlesztő, de a számlához kapcsolt egyéb tételekben) mert valahogy pótolni kell azt a kiesést, melyet a nem fizető károsultaktól nem tudnak beszedni a bankok.

Ez ennyire egyszerű…mert a bankok prudens működése (óvatosan, felelősségteljesen, jogszabályoknak megfelelően gazdálkodó pénzügyi intézmény laugh) a kormánynak mindennél fontosabb!

Akik pedig már semmit sem fizetnek (esetleg már hosszú ideje) azoktól is igyekeznek beszedni még az, amit csak lehet.

Erre a módszerre találták ki a KDNP-s „agytrösztök” a napokban bejelentett fizetés-könnyítést. (Részletcsökkentés, és ezzel együtt a futamidő kitolását…stb.).

Tényleg ez lenne a megoldás? Nekik igen, mert mindent be kell szedni a károsultaktól, amit csak lehet.Most Járvás Éva tett közzé egy felhívást, melyet alább változtatás nélkül közlünk le.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Járvás Éva – Ha van az ismerőseitek közt, aki még nyögi a devizacsalást és végeláthatatlan ideig kitolatnák vele a futamidőt – szóljatok nekik, hogy ezt a kínt jogszerűen le tudjuk állítani és akkor egyáltalán nem kell tovább fizetnie.

Jogszerű eljárás a KDNP által javasolt bűnpártolás helyett.

A KDNP-t és a többi pártpolitikust pedig küldje oda ahova valók – a börtönbe. Járvás Éva.

A bankok becsapták a "deviza"- károsultakat:[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM