HATALMAS INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS – “DEVIZAHITELEK”

HATALMAS INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS – "DEVIZAHITELEK"


Vezér-Szörényi László: A bankok többszörösen becsapták, megtévesztették, átverték és kihasználták az ügyfeleiket. (Videó alább!)
FONTOS! NCK: rövid előszó. A „deviza”-károsultak hosszú évek óta jogosan hiányolták a tisztességes értelmiség megszólalását „devizahitel” ügyben.

Most úgy tűnik, hogy megtörik a jég és azok a bátor, tisztességes és esküjükhöz hű értelmiségiek is megszólalnak, akik fontosnak tartják a szakmájuk tisztességét és becsületét.

Az NCK természetesen minden támogatást meg fog adni ahhoz, hogy üzenetük eljuthasson minél több Magyar emberhez!

KÉRJÜK, OSZD MEG A CIKKET!

 

Vezér-Szörényi László: A hitelek nagy része biztosítva volt arra az esetre, hogy amennyiben az adós fizetésképtelenné válik, úgy a biztosító a bank veszteségét megtéríti.

A bedőlt hitelek után a bankok, mint a biztosítás kedvezményezettjei, a pénzt felmarkolták, majd az adóst is kilakoltatták, jellemzően egy követeléskezelőn keresztül. Természetesen még a követelések eladásából is pénzt szereztek.

De még ez sem volt elég. Ha (szerintük) az "adósnak" még így is maradt tartozása, akkor a fizetéséből vonták, és vonják tovább a bank szerinti tartozást.

Fórum újság – video a banki hitelekről. Két jogásszal beszélgetünk arról, hogy a felvett devizahitelek miért etikátlanok és a bankok erőteljesen félretájékoztatták a lakosságot. Gyakorlatilag egy hatalmas intézményesített csalás ment végbe. Oszd meg a cikket!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás