A SÁRGAPÓLÓSOK ÚJABB NAGY CSATÁRA KÉSZÜLNEK

A SÁRGAPÓLÓSOK ÚJABB NAGY CSATÁRA KÉSZÜLNEK.
loading...

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

[cn-social-icon]

A Sárgapólósok újabb nagy csatára készülnek

2015. december 16-án (szerdán) újabb bírósági tárgyalása lesz a rettegett Sárgapólósoknak. Ismét 19 bátor ember elé áll a bíróság.
 
Annak a 19 embernek a tárgyalása lesz, akiket előállítottak, mert 2015. július 23-án tiltakozásul leültek a Bajcsy-Zsilinszky úton a gyalogátkelőhelyen. Ők akkor nem tettek mást, mint véleményt nyilvánítottak a SeVizahiteles kifosztás, és az ezzel kapcsolatos rendezvények sorozatos tiltása ellen.
Izgalmas témákat fogunk érinteni: 
–         Mások miért zárhatnak le utakat, béníthatnak meg forgalmat, miközben ezeket a rendezvényeket sorra tiltják a SeVizásoknak?
–         Ha más büntetlenül nyilváníthat véleményt úgy, hogy plakátot tép le, akkor a SeVizások miért ne nyilváníthatnának véleményt úgy, hogy leülnek az úton?
–         Hogyan lehetne közlekedési szabálysértés, ha egy véleménynyilvánítás helyszínén ülünk az úton?
–         Ha jogszerűtlen a rendőrség intézkedése, akkor hogyan lehet megvalósítani a jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenséget?
–         A rendőrség miért nem olvassa el az AB (Korábbi, még nem fideszes AB) azon állásfoglalásait, miszerint jogszerűek az olyan megmozdulások is, amiket nem lehet előre bejelenteni.
 
Aki úgy érzi, hogy kíváncsi egy ilyen tárgyalásra, vagy csupán támogatná jelenlétével az ellenállókat, jöjjön 2015. december 14-én a Markó utca 25-be a 201, tárgyalóba. Kezdés 8:30-kor. Mi már 8 órakor ott leszünk, mert érdemes kicsit ráhangolódni. Van még pár dolog, amit meg is kell beszélni.
 A bíró dr. Nagy Szabina. Ő az, aki az uzsorás házánál tartott spontán véleménynyilvánítás ügyében korábban felmentett. És Ő az, aki az irodaházi balhé tárgyalását is vezette. Ott a 4. tárgyalás elfogultsági indítvánnyal zárult.
 
Az érintett véleménynyilvánításnak igen nagy sajtóvisszhangja volt. ez is azt bizonyítja, hogy olyan dolgokat érdemes cselekedni, ami nyíltan szembe megy a hatalommal.Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
AUTÓHITELES SOKK.
AUTÓHITELES SOKK

AUTÓHITELES SOKK [cn-social-icon] Mottó: megint átverjük a "jónépet". Lassan már kezdünk hozzászokni, hogy sem a kormánynak, sem pedig az állami...

DEVIZAJOGI TÁJÉKOZTATÓ AZ ELÁLLÁSRÓL – DR. KRISTON.
DEVIZAJOGI TÁJÉKOZTATÓ AZ ELÁLLÁSRÓL – DR. KRISTON

Tisztelt Nagyszámú Érdeklődő! [cn-social-icon] DEVIZAALAPÚ KÖLCSÖNSZERZŐDÉS ELÁLLÁSSAL TÖRTÉNŐ MEGSZÜNTETÉSE a szerződéskötés napjára visszamenőleges hatállyal azt jelenti - mint többen a...

Close