FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN-BENNFENTES KERESKEDELEM!

loading...

FELJELENTÉS A BANKOK ELLEN-BENNFENTES KERESKEDELEM!

Email


Toroczkai László – 2012 után ma visszatértem a Bank Centerhez, hogy bejelentsem; A Mi Hazánk feljelentést tesz bennfentes kereskedelem bűncselekménye miatt, mert a bankok eltitkolták a BÉT (Budapesti Értéktőzsde) 2004 októberi jelentését, amelyben 2014 év végéig "megjósolták" a svájci frank árfolyamát, pedig 10 évre előre szinte tökéletes volt a prognózis.A 2014-es törvény idején a svájci frank a 2004-es BÉT jelentéssel szinte tökéletesen megegyezően, 256 forinton állt.

Ennek a jelentésnek az eltitkolása, a deviza alapú hitelek erőltetése, az ügyfelek félrevezetése önmagában is felháborító, nekünk azonban arra is van bizonyítékunk, hogy ez nem pusztán jóslás volt, hanem volt olyan bennfentes információ, amely alapján a bankok tudták, hogy ők mennyire jól fognak járni.

A bizonyítékainkat a hatóságoknak fogjuk átadni. A Mi Hazánk a bankok által megkárosított magyarok érdekében egy akciótervet dolgoz ki, amely számos meglepetést fog még tartogatni. Toroczkai László.

NCK kiegészítés: Tudjuk, hogy a CÖF a banki túlkapásokkal, visszaélésekkel kapcsolatban feljelentéssel élt korábban, melybe BELETÖRT A BICSKÁJA:A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás