DEVIZAHITEL-LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.

DEVIZAHITEL-LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.

DEVIZAHITEL-LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.

[good_old_share]

Felhívás!


‎Stregova Erzsébet‎ – Tíz sátorhelyre van engedély egyenlőre, de kérhető még a továbbiakban is engedély.Ha 10 család kipakol sátrakkal és egyéb napi eszközökkel a FŐVÁROS LEGSZEBB TERÉRE, -ahol már a turisták nem fognak tudni fényképeket készíteni, mert mindegyik fotóban benne lesznek a sátrak, előbb-utóbb tenniük kell valamit, mert biztos, hogy a kormány kapja a híreket.

Ha nincs 100.000 ember, akkor legyen 100 nap és 10-100 SÁTOR. Így megoldásra kényszerítjük őket, hogy végre üljenek le tárgyalni velünk!

Nem egymással kell civódni, hanem ezt a kezdeményezést segíteni.

Ilyen még nem volt, hogy a térre pakolnánk ki huzamosabb ideig. Küldjetek ki a külföldi sajtónak felvételeket és fotókat. Mindenki ahogyan csak tudja, terjessze a folyamatot. Jőjjön és csináljon fotókat. A kilakoltatásokról küldjetek telefonnal készített pár perces felvételeket. A kormánnyal való tárgyaláshoz szükségesek ezek a felvételek.Lassú víz partot mos. 8 éve folyik az ár – a végéhez közeledünk – most nem szabad feladni. Gyertek és csináljuk együtt.

Ha nem sikerül ide feltenni a felvételeket, akkor küldjétek el az e-mail: adoskamara@gmail.com címre és feltesszük ide, erre a felületre és osztani kell minden mennyiségben. ‎Stregova Erzsébet.

loading...NCK: Vajon a "deviza"-károsultak rájönnek végre, hogy ha csak otthon ülnek a gép előtt, akkor a változás sem fogják tudni kikényszeríteni?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-KÁROSULTAK – HOGYAN TOVÁBB?
DEVIZAHITEL-KÁROSULTAK – HOGYAN TOVÁBB?

DEVIZAHITEL-KÁROSULTAK – HOGYAN TOVÁBB? [good_old_share] Előre bocsátom, hogy nem kívánok állást foglalni azokban az évek óta terítéken lévő szakmai kérdésekben,...

A BANKÁROK TOMBOLNAK-VÉGREHAJTÁS 4 NAP ALATT FELFÜGGESZTVE!
A BANKÁROK TOMBOLNAK-VÉGREHAJTÁS 4 NAP ALATT FELFÜGGESZTVE!

A BANKÁROK TOMBOLNAK-VÉGREHAJTÁS 4 NAP ALATT FELFÜGGESZTVE! [good_old_share] A Budaházi Ügyvédi iroda sikereiről már számtalan alkalommal beszámoltunk. Most is egy...

Close