EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! “DEVIZAHITELEK” – GULYA TIBOR MEGSZÓLAL!

EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! "DEVIZAHITELEK" - GULYA TIBOR MEGSZÓLAL!

EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! "DEVIZAHITELEK" – GULYA TIBOR MEGSZÓLAL!

[good_old_share]


A „deviza”-károsultakat képviselő Gulya Tibor az utóbbi időben eltűnt a nyilvánosság elől.

 

Sokan, sok mindennel megvádolták, csalónak kiáltották ki, feljelentették, lejáratták és a hatalom részéről folyamatos zaklatásnak tették ki.

loading...Az alábbi videóval kapcsolatban mi nem fogunk véleményt nyilvánítani. Aki követte az elmúlt évek eseményeit, annak már „tiszta lehet a kép”.

Egy dolgot viszont biztosan állíthatunk!

 

Az elmúlt évek történései világosan megmutatták, hogy a jogalkotó parlamenti pártok (pl. forintosítási törvény, mellyel a bankok korábbi tevékenységét legalizálták) milyen hatalmas erővel védik a bankokat! IGEN! Az összes parlamenti párt!

Itt a videó! Neked mi a véleményed a Gulya Tibor által elmondottakról? Nem kellene végre az átvert „adósoknak” egységbe tömörülve a saját és családjuk élete védelmében egységbe tömörülni, és a választás alkalmával saját embereiket bejuttatni a törvényhozásba?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Mond el a véleményed Facebook oldalunkon, vagy itt, a cikk alatt! Ja…és ne felejtsd el megosztani!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ADÓSKAMARA "MÁRCIUS 12 PONT"
ADÓSKAMARA “MÁRCIUS 12 PONT”

ADÓSKAMARA "MÁRCIUS 12 PONT" [good_old_share] FIGYELEM!  FONTOS! Oszd meg!   Rövid bevezető az Adóskamara 12 pontja előtt. NCK: Sajnos tény,...

NEKED TETSZIK, AMIT A SÁRGAPÓLÓSOK CSINÁLNAK?
NEKED TETSZIK, AMIT A SÁRGAPÓLÓSOK CSINÁLNAK?

NEKED TETSZIK, AMIT A SÁRGAPÓLÓSOK CSINÁLNAK? [good_old_share] Sárga Póló! - Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Szépen gyarapszik a Sárgapólós büntetésszámla. –...

Close