EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! “DEVIZAHITELEK” – GULYA TIBOR MEGSZÓLAL!

EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! "DEVIZAHITELEK" - GULYA TIBOR MEGSZÓLAL!

EZT NEM LÁTHATOD A TV-BEN! "DEVIZAHITELEK" – GULYA TIBOR MEGSZÓLAL!

[good_old_share]


A „deviza”-károsultakat képviselő Gulya Tibor az utóbbi időben eltűnt a nyilvánosság elől.

 

Sokan, sok mindennel megvádolták, csalónak kiáltották ki, feljelentették, lejáratták és a hatalom részéről folyamatos zaklatásnak tették ki.Az alábbi videóval kapcsolatban mi nem fogunk véleményt nyilvánítani. Aki követte az elmúlt évek eseményeit, annak már „tiszta lehet a kép”.

Egy dolgot viszont biztosan állíthatunk!

 

Az elmúlt évek történései világosan megmutatták, hogy a jogalkotó parlamenti pártok (pl. forintosítási törvény, mellyel a bankok korábbi tevékenységét legalizálták) milyen hatalmas erővel védik a bankokat! IGEN! Az összes parlamenti párt!

Itt a videó! Neked mi a véleményed a Gulya Tibor által elmondottakról? Nem kellene végre az átvert „adósoknak” egységbe tömörülve a saját és családjuk élete védelmében egységbe tömörülni, és a választás alkalmával saját embereiket bejuttatni a törvényhozásba?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Mond el a véleményed Facebook oldalunkon, vagy itt, a cikk alatt! Ja…és ne felejtsd el megosztani!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM