OTP HITELESEK FIGYELEM!

OTP HITELESEK FIGYELEM!

OTP HITELESEK FIGYELEM!

[good_old_share]


NCK: az alább látható levél újabb "hitel" problémákra is rávilágít!Devizahitelesek Mentőöve Egyesület – OTP-hitelesek figyelem!

Egy gyöngyszem az OTP-től!!!!

 

Megkérdeztük az OTP-t, hogy miért nem kapott az adós az AIG-viszontbiztosításról semmilyen dokumentációt.
Válasz: Az Adós szíves elnézését kérik, mert a közjegyzői okiratba foglalt kölcsönszerződésbe tévesen került bele!!!!
Tehát már a közjegyzői okirat sem közhitles!!!
A tanulság viszont az még, hogy aki fizetett hitelkeret beállítási jutalékot, annak mindnek van AIG-viszontbiztosítása!
Ezt – természetesen- mostantól minden OTP-perünkben felhasználjuk!!!

Zomborszky-Fehér Zsolt, DHM, 70/ 428-9688 Devizahitelesek Mentőöve Egyesület.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM