EZ TISZTA SZÉGYEN – AVAGY MAGYAR NARANCS

EZ TISZTA SZÉGYEN - AVAGY MAGYAR NARANCS.

EZ TISZTA SZÉGYEN – AVAGY MAGYAR NARANCS

[cn-social-icon]

A régi "szép" idők koncepciós eljárásainak a hangulatát idézi a PBT határozata…
Az MNB által működtetett Pénzügyi Békéltető Testületről van szó !

 

KÉREM OSSZÁTOK A HATÁROZATOT ! (A cikk után olvasható!)

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet közleménye
Budapest, 2015. július 14., kedd (OS) – A Pénzügyi Békéltető Testület megszégyenült és lebukott

A Magyar Nemzeti Bank által működtetett alternatív vitarendezési fórum a Pénzügyi Békéltető Testület (továbbiakban: PBT) a mai napon (2015.07.14.) feltehetően tévedésből megküldte a kérelmező képviselőjének a 2015. szeptember 7. napján (!) tartott meghallgatáson hozott határozatát, melyben a kérelmet elutasítja.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

A PBT eljárása a Tanú c. film egyik jelenetét eleveníti meg, amikor a tárgyalás előtt(!), tévedésből az ítéletet adták át Pelikán József gátőrnek.Az Egyesület elnöke, Falus Zsolt Ferenc szerint a PBT eljárása gátlástalan és egyben vérlázító. Az Egyesület elnöke a jegybank vezetőihez fordul, valamint hivatali visszaélés és közokirat hamisítás miatt büntető feljelentést tesz a PBT érintett tagjával szemben. 
Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM