„DEVIZÁS” PROGRAMAJÁNLÓ – SZÁMOLJ EL A KIFOSZTÓDDAL 2015!

„DEVIZÁS” PROGRAMAJÁNLÓ - SZÁMOLJ EL A KIFOSZTÓDDAL 2015!

„DEVIZÁS” PROGRAMAJÁNLÓ – SZÁMOLJ EL A KIFOSZTÓDDAL 2015!

A Nem adom a házamat mozgalom szervezésében

[cn-social-icon]

Nem adom a házamat mozgalom – A kifogásokkal nem tudunk mit kezdeni, csak a tömeg nagysága számít. Ha ott leszel, magadért leszel ott, mert csak én, csak te csak ő,  vagyis csak mi, együtt tudjuk elérni, hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak és jó vége legyen…

loading...

Kedvenc bankáraink maguknak konferenciát szerveznek "Hitelezés 2015" címmel. Nálunk már nincs hitelük, Nekünk már nincs hitelünk.

Sem 2015-ben, sem később.

Gyere, számolj el velük!

”Ismét közös megmozdulás a SeVizahiteleseknek!

loading...

A darabokra szakadt SeVizahiteles társadalom egyik legtöbbet megfogalmazott kívánsága az összefogás, együtt cselekvés vágya. (természetesen a kártalanítás után)

Közben azt láttam, hogy a károsultak rivalizálnak, hogy ki melyik hangoskodó útját tartja helyesnek. Ami ennél is rosszabb, hogy sokan úgy gondolták, ha az egyik út helyes, akkor a másik nem lehet az. Pedig itt csak egy út van, ha mindnyájan a közös ellenség ellen küzdünk.

Most nagyon fontos, hogy összeálljon az a csapat, amelyik túl akarja élni. A túlélés egyetlen lehetősége, ha ellentmondunk, perelünk, feljelentünk, tüntetünk, véleményt nyilvánítunk, vagyis harcolunk!

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Ezen a demón megosztunk minden általunk ismert információt, például szakértők által javasolt ellentmondó nyilatkozatot az elszámolásokra. Sok megbeszélnivalónk lesz, pörögnek az események, muszáj lépést tartanunk velük., Aki lemarad, az végzetes hibát követ el.

Persze közben nem felejtünk el néhány kedves szót szólni a bankárokhoz sem, akik jóízű falatozással egybekötött rendezvényükön már megint rólunk tervezgetnek, természetesen nélkülünk.

Kifogásokkal nem tudunk mit kezdeni, csak a tömeg nagysága számít. Ha ott leszel, magadért leszel ott, mert csak én, csak te csak ő,  vagyis csak mi, együtt tudjuk elérni, hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak és jó vége legyen.

PROGRAMOK: További információ ezen az oldalon: https://www.facebook.com/events/468715936608852/

Ötletbörze május 7-ére a „SZÁMOLJ EL A KIFOSZTÓDDAL 2015!” rendezvényre.

Elsősorban azért, hogy már a szervezésnek is részese legyél.

Az ötleteket írásban az eseményoldal ötletbörze bejegyzéséhez hozzászólásban, vagy üzenetben a pokalaszlo@nemadomahazamat.hu címre április 23-án csütörtökön reggel 8 óráig várjuk, vagy elmondhatod az ezen a napon 18 órakor kezdődő mozgalmi találkozó ötletbörzéjén. Helyszín: 1037 Budapest, III.ker. Körtvélyes utca 18. alsó ház.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A NAGY "DEVIZÁS ELSZÁMOLÁS". MIT TEGYÉL, HA NEM JÖNNEK KI A SZÁMOK?
A NAGY “DEVIZÁS ELSZÁMOLÁS”. MIT TEGYÉL, HA NEM JÖNNEK KI A SZÁMOK?

A NAGY "DEVIZÁS ELSZÁMOLÁS". MIT TEGYÉL, HA NEM JÖNNEK KI A SZÁMOK? [cn-social-icon] Fontos tudni: Részletesebb tájékoztató Fontos lehet az...

MÁR AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT?
MÁR AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT?

MÁR AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT? [cn-social-icon] European Parliament The Chairman of Committee on Petitions Mrs. Cecilia...

Close