GYANÚS A SZERZŐDÉS? AKKOR EGYEZKEDJÜNK!

GYANÚS A SZERZŐDÉS? AKKOR EGYEZKEDJÜNK!

GYANÚS A SZERZŐDÉS? AKKOR EGYEZKEDJÜNK!


[good_old_share]

Ti küldtétek…

Az alábbi levelet egy kedves olvasónk küldte.

 

A levél alapján saját tapasztalatait írta meg a Pénzügyi Békéltető Testülettel, és annak munkájával kapcsolatban.
A levelét változtatás nélkül, de a nevét és elérhetőségét inkognitóban tartva közöljük. Állítása valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni, de az írása mindenki számára felhívja a figyelmet arra, hogy vitás esetekben a dokumentumok eredetiségére fokozottan érdemes ügyelni!

Tisztelt Cím!

A Budapest Autófinanszírozási Zrt. , „gyanús okirataival” kapcsolatosan saját tapasztalatomat megosztom ÖNÖKKEL!

A  PBT-nél próbálkoztunk a Budapest Autófinanszírozási Zrt. jogi képviselőjével megegyezni a hitelszerződésünkkel kapcsolatosan.

A tárgyaláson megkérdeztük, hogy az eredetivel megegyező HITELSZERZŐDÉS másolata miért nem egyezik meg az aláírások terén a Budapest Autófinanszírozási Zrt. által megküldött eredetivel megegyező másolattal.

Pontosabban nem ott helyezkednek el az aláírások, ahol az eredeti példányon. Amikor ezt szóvá tettem, akkor az volt a válasz, hogy beskennelték az aláírásokat és az eredetivel megegyező másolatokra rá skennelik, így küldik el az ügyfélnek.

Erre azt mondtam, hogy ez csalás! A PBT. tagjai tágra nyílt szemekkel , szótlanul ültek és hallgattak.

Azt már nem tudom, hogy ki mondta a banki képviselő vagy a PBT tanács tagjai, hogy feljelentést lehet tenni a rendőrségen,,…de inkább egyezzünk meg. Mit szeretnénk?
Gyors elterelés volt a gyanús dokumentumról, ill. a dokumentum csalással történő megvalósításáról.

Remélem ez is egy olyan példa, amit más is fel tud használni, a gyanús dokumentum címszó alatt.

UI: Nem egyeztünk meg a bankkal.

Tisztelettel  XXXXX

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM