ENNEK VÉGETVETÜNK – MINDENT VISZNEK A VÉGREHAJTÓK!

ENNEK VÉGETVETÜNK - MINDENT VISZNEK A VÉGREHAJTÓK!

ENNEK VÉGETVETÜNK – MINDENT VISZNEK A VÉGREHAJTÓK!

[good_old_share]

Videó alább!
Dr. Varga-Damm Andrea – Mindent visznek a bírósági végrehajtók. A devizahitelek bedőlése után, nagyon széles jogköröket kaptak annak érdekében, hogy tartozásokat csikarjanak ki a kétségbeesett adósokból.

loading...

Megjegyzés: Úgy tűnik, hogy a FIDESZ-KDNP folyamatosan veszíti el a szavazóbázisának nagy részét. Rengeteg „deviza”-károsult jelezte, hogy soha többet nem hisz már a jelenlegi kormánykoalíciónak, és inkább másra szavaz, minthogy a FIDESZ ismét győzzön! (ez szerkesztőségünk tapasztalata).

Nagy kérdés, hogy a károsultak a történtek után kire fognak szavazni???

Ennek is véget vetünk jövőre. A devizahitelesek megmentésének ma a Fidesz az egyetlen akadálya. Dr. Varga-Damm Andrea.Szerinted a Jobbik valóban tisztességesen rendezné a "deviza"-hitelek népirtó következményeit? A videó alatt elmondhatod a véleményed szavazat formájában!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
Szerinted a Jobbik felelősségre vonná a bankárokat, és valóban tisztességesen rendezné a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...


[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÉGREHAJTÁS – ESETENKÉNT AKÁR AZ ORGAZDASÁG IS MEGVALÓSULHAT?
VÉGREHAJTÁS – ESETENKÉNT AKÁR AZ ORGAZDASÁG IS MEGVALÓSULHAT?

VÉGREHAJTÁS – ESETENKÉNT AKÁR AZ ORGAZDASÁG IS MEGVALÓSULHAT? [good_old_share] Orgazdaság !!! Járvás Éva - Aki a devizakölcsön miatt bűncselekmény elkövetésével...

ITT MA NEM LESZ KILAKOLTATÁS!
ITT MA NEM LESZ KILAKOLTATÁS!

ITT MA NEM LESZ KILAKOLTATÁS! [good_old_share] Törökbálinti kilakoltatás elmarad, ......méghozzá, ebben az eljárásban teljesen elmarad, azt később sem lehet foganatosítani!...

Close