ENNEK VÉGETVETÜNK – MINDENT VISZNEK A VÉGREHAJTÓK!

ENNEK VÉGETVETÜNK - MINDENT VISZNEK A VÉGREHAJTÓK!

ENNEK VÉGETVETÜNK – MINDENT VISZNEK A VÉGREHAJTÓK!

[good_old_share]

Videó alább!
Dr. Varga-Damm Andrea – Mindent visznek a bírósági végrehajtók. A devizahitelek bedőlése után, nagyon széles jogköröket kaptak annak érdekében, hogy tartozásokat csikarjanak ki a kétségbeesett adósokból.

Megjegyzés: Úgy tűnik, hogy a FIDESZ-KDNP folyamatosan veszíti el a szavazóbázisának nagy részét. Rengeteg „deviza”-károsult jelezte, hogy soha többet nem hisz már a jelenlegi kormánykoalíciónak, és inkább másra szavaz, minthogy a FIDESZ ismét győzzön! (ez szerkesztőségünk tapasztalata).

Nagy kérdés, hogy a károsultak a történtek után kire fognak szavazni???

Ennek is véget vetünk jövőre. A devizahitelesek megmentésének ma a Fidesz az egyetlen akadálya. Dr. Varga-Damm Andrea.Szerinted a Jobbik valóban tisztességesen rendezné a "deviza"-hitelek népirtó következményeit? A videó alatt elmondhatod a véleményed szavazat formájában!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
Szerinted a Jobbik felelősségre vonná a bankárokat, és valóban tisztességesen rendezné a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...


[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM