EMLÉKTÁBLÁT KÉSZÍTTETTEK A DEVIZA-KÁROSULTAK DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK.

EMLÉKTÁBLÁT KÉSZÍTTETTEK A DEVIZA-KÁROSULTAK DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK.

EMLÉKTÁBLÁT KÉSZÍTTETTEK A DEVIZA-KÁROSULTAK DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK.

[good_old_share]


"…Léhmann egy olyan ember  volt, "aki családok ezreit védte és mentette meg a kilakoltatástól és a végrehajtások tömeges foganatosításától Magyarországon…"

 

Márvány-bronz emléktáblát készíttettek a devizahitelesek az őket segítő ügyvédnek.

A Deviza csapat nevű formáció levélben jelezte, hogy összeszedték a pénzt, így elkészülhetett Dr. Léhmann György ügyvéd emléktáblája, aki ügyvédként képviselte a devizakárosultakat.A pénzt olyan magánszemélyek dobták össze, akik valamilyen módon érintettek a deviza alapú kölcsön kálváriájában.

Azt írják, Léhmann egy olyan ember  volt, "aki családok ezreit védte és mentette meg a kilakoltatástól és a végrehajtások tömeges foganatosításától Magyarországon (…) ellentmondást nem tűrően, és radikálisan védte bástyázta azt, aki rábízta magát."

Siófokon az irodája falán szeretnék majd felavatni az emléktáblát, amihez a helyi önkormányzattól is kértek némi segítséget.

Van olyan károsult, aki így fogalmaz: Ha Csányi Sándor és Szász Károly kitüntetést vehetett át 2018.03.15 én kimagasló pénzügyi teljesítményük elismeréseként, akkor Léhmann Györgynek a legmagasabb elismerés járna, mert ezekkel a gazemberekkel szembeszállt.

loading...

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Más így látja: Nyugodjon békében! Megtett a megmentésünkért mindent, amit bírt. A tömeges perindítás nem volt rossz irány. Most látszik, hogy 100 ezrével kéne perelni vagy tűntetni a biztos győzelemért.NCK: Ameddig honlapunk működik, addig az Ügyvéd Úr számára 2012-ben készített külön menüpontot, munkaanyagaival, dokumentumaival együtt mindig megtalálhatod! 

Dr. Léhmann György írásait, munkáit, leveleit IDE KATTINTVA olvashatod.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BÍRÓK VÉGRE MERNEK AZ IGAZSÁG MELLETT DÖNTENI!
A BÍRÓK VÉGRE MERNEK AZ IGAZSÁG MELLETT DÖNTENI!

A BÍRÓK VÉGRE MERNEK AZ IGAZSÁG MELLETT DÖNTENI! [good_old_share] Az ítéletből világosan kiderül, hogy a deviza károsultat az árfolyam kockázat...

MEGTÖRTÉNT! ITT VAN CSÁNYI DEVIZAHITELEKKEL KAPCSOLATOS BEISMERÉSE!
MEGTÖRTÉNT! ITT VAN CSÁNYI DEVIZAHITELEKKEL KAPCSOLATOS BEISMERÉSE!

MEGTÖRTÉNT! ITT VAN CSÁNYI DEVIZAHITELEKKEL KAPCSOLATOS BEISMERÉSE! [good_old_share] Az alábbi hír a Népszava weboldalán jelent meg, változtatás nélkül közreadjuk.  ...

Close