EMLÉKTÁBLÁT KÉSZÍTTETTEK A DEVIZA-KÁROSULTAK DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK.

EMLÉKTÁBLÁT KÉSZÍTTETTEK A DEVIZA-KÁROSULTAK DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK.

EMLÉKTÁBLÁT KÉSZÍTTETTEK A DEVIZA-KÁROSULTAK DR. LÉHMANN GYÖRGYNEK.

[good_old_share]


"…Léhmann egy olyan ember  volt, "aki családok ezreit védte és mentette meg a kilakoltatástól és a végrehajtások tömeges foganatosításától Magyarországon…"

 

Márvány-bronz emléktáblát készíttettek a devizahitelesek az őket segítő ügyvédnek.

A Deviza csapat nevű formáció levélben jelezte, hogy összeszedték a pénzt, így elkészülhetett Dr. Léhmann György ügyvéd emléktáblája, aki ügyvédként képviselte a devizakárosultakat.A pénzt olyan magánszemélyek dobták össze, akik valamilyen módon érintettek a deviza alapú kölcsön kálváriájában.

Azt írják, Léhmann egy olyan ember  volt, "aki családok ezreit védte és mentette meg a kilakoltatástól és a végrehajtások tömeges foganatosításától Magyarországon (…) ellentmondást nem tűrően, és radikálisan védte bástyázta azt, aki rábízta magát."

Siófokon az irodája falán szeretnék majd felavatni az emléktáblát, amihez a helyi önkormányzattól is kértek némi segítséget.

Van olyan károsult, aki így fogalmaz: Ha Csányi Sándor és Szász Károly kitüntetést vehetett át 2018.03.15 én kimagasló pénzügyi teljesítményük elismeréseként, akkor Léhmann Györgynek a legmagasabb elismerés járna, mert ezekkel a gazemberekkel szembeszállt.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Más így látja: Nyugodjon békében! Megtett a megmentésünkért mindent, amit bírt. A tömeges perindítás nem volt rossz irány. Most látszik, hogy 100 ezrével kéne perelni vagy tűntetni a biztos győzelemért.NCK: Ameddig honlapunk működik, addig az Ügyvéd Úr számára 2012-ben készített külön menüpontot, munkaanyagaival, dokumentumaival együtt mindig megtalálhatod! 

Dr. Léhmann György írásait, munkáit, leveleit IDE KATTINTVA olvashatod.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM