ERRE VARRJANAK GOMBOT A NAGYOKOS BANKJOGÁSZOK

ERRE VARRJANAK GOMBOT A NAGYOKOS BANKJOGÁSZOK!

ERRE VARRJANAK GOMBOT A NAGYOKOS BANKJOGÁSZOK

[cn-social-icon]

Tisztelt azon devizahitelesek, akiknek a bank a szerződését felmondta, illetve akik jelenleg végrehajtási eljárás alatt állnak, de a XXXVIII. Törvénynek köszönhetően jelenleg szünetel a végrehajtásuk.

 

Korábbi tájékoztatómban arról írtam, hogy veszélybe vannak ezek a hitelesek tekintve, hogy szeptember 16.-át várják a közjegyzők, a bankok és a végrehajtók, mert ekkor jár le a végrehajtási moratórium és kezdődhetnek meg újra a végrehajtások.



A helyzet az, hogy kidolgoztunk ennek megakadályozására egy olyan módszert, ami ellen nincs orvosság és a felmondott hiteleket is kamatmentes hitellé lehet alakítani úgy, hogy sem a bank, sem a közjegyző sem pedig a végrehajtó nem képes megakadályozni.

Kidolgoztuk azt a jogi megoldást, aminek nyomán lehetőség van a már felmondott hitelek esetében is az elállás jogát gyakorolni. Ami azt jelenti, hogy aki ezt a joggyakorlatot alkalmazza, abban az esetben, a jogban járatos közjegyző és a jogban járatos végrehajtó, akik maguk járásbírósági hatáskörrel bíró hivatalos személyek tudják, hogy ha ezt a jogát az ügyfél a már felmondott hitel esetében gyakorolja, akkor összeszorított foggal kell tudomásul venniük, hogy a végrehajtási eljárást fel kell függeszteni és a közjegyzőnek a záradékát vissza kell vonni.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Ez mekkora arcul vágás a banknak a közjegyzőnek és a végrehajtónak? Óriási!

A forintosításról szóló törvénynek köszönhetően alakult ki ez a joghelyzet is, amit sikerült összeraknunk úgy, hogy kikezdhetetlen módon tudjuk alkalmazni és megakadályozni a végrehajtásokat, ami még nem zárult le csak fel van függesztve, vagy a bank és a közjegyző arra vár, hogy a záradék kiállítása megtörténhessen szeptember 16 után.

Hát ezt mi úgy tudjuk megakadályozni, hogy ahogy mondtam kamatmentes hitele lesz az ügyfélnek és csak annyi lesz a tartozása, ami a felvett hitel és az eddig megfizetett összeg közötti különbözet és még a KHR listáról is törölni kell!
 

Na erre varrjanak gombot a nagyokos banki jogászok. A közjegyzők folyamatosan arról hazudnak az elállást gyakorló ügyfeleknek, hogy nem gyakorolhatják egyoldalúan az elállás jogát, ami azért érdekes, mert mint bírói jogkörrel felruházott személyek pontosan tudják, hogy ez nem igaz, de belehazudnak az emberek képébe és még van képük ezt okiratba foglalva végzés keretében is közölni annak ellenére, hogy ismerik a PTK. Komment 226. Paragrafusára vonatkozó állásfoglalást, hogy nem kell bíróság közreműködése az elállás jogának gyakorlásához igazolva a tényt, hogy el akarják az elállást odázni annak érdekébe, hogy szeptember 16 után záradékolhassanak.

Kifejezetten undorítónak tartom ezt a fajta hazudozást, főleg, hogy a közjegyzők a jelen eljárásban pártatlan személyként, eljárókként kellene, hogy jelen legyenek.



Ha a bank szellent egyet, azt azonnal mennek szagolni, ha az ügyfél szeretne valamit, hát hazudjunk neki valamit úgy sem fog fel belőle semmit, hiszen jogban járatlan, így azt tehetünk vele, amit akarunk, felfogás igen csak megkérdőjelezi pártatlanságukat.

Hát most bizonyíthatnak …… és van-e bennük becsület. A most kidolgozott megoldással fényt deríthetünk arra, hogy mennyire vannak figyelemmel a törvényekre, kiknek az érdekeit védik vagy tényleg pártatlanok.

Tisztelt Olvasóink!


A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.


Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOKhttps://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 

Ha pártatlanok, az általunk kidolgozott módszer alapján történő elállás gyakorlása alapján intézkedniük kell a végrehajtás megszüntetéséről a végrehajtónak, a közjegyzőnek pedig a záradék visszavonásáról és aki KHR. Listán van annak törléséről.

Ez az új fejlemény munkánk tekintetében. Ez a tény alapjaiban foga megváltoztatni a jelen kialakult helyzetet, a kérdés, ki hogy fog viszonyulni hozzá a hatóságok részéről. A magatartásuk eldönti sorsukat, hogy elbuknak-e a közjegyzők és a végrehajtók, vagy becsületük megmarad és teljesítik kötelezettségüket?

Majd kiderül! Tisztelettel Gulya Tibor [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM