ÉLŐ KÖZVETÍTÉS-NEM ADOM A HÁZAMAT MOZGALOM TALÁLKOZÓ!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS-NEM ADOM A HÁZAMAT MOZGALOM TALÁLKOZÓ!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS-NEM ADOM A HÁZAMAT MOZGALOM TALÁLKOZÓ!

[good_old_share]

Mozgalmi találkozó élő közvetítés – 2017. 03. 09. Bözsikéktől.


18 órától Érdről jelentkezünk.
Tervezett témák:

Leginkább az akcióinkról, és az ennek kapcsán alakult pörgésről fogunk beszélni. Van miről.
– Az uzsorás újabb szopása. Ennyi akció még soha nem volt a Laura úton
– Laura út már nem az uzsorás miatt jelkép. A diktatúra, és a seggnyalás jelképe. Már nem miatta megyünk oda. ebből adódóan akkor is oda megyünk, ha már nem lesz közöttünk. Ezt elbaszta.
– Így járt kövér és bóna… Az uzsorás őket is megszívatta. De hát tudjuk, hogy az idomí-tott majmaik a bankároknak.
– Avatás. Ilyen közel mostanában senki nem monda el a legfőbb méltatlanságoknak, hogy mekkora mocskok. Hatalmas akció volt.
– A törvényszék elkergetve. Bátrak a bíróságon.
– A Patkány GO kitartása, bátorsága meghozta a sikert. 
– Lesz-e Sárgapólós bejelentett tüntetés?
Tervek szerint 18 órakor élőben jelentkezünk, bár lehet fennakadás az internet kapcsolat miatt.

Ha hibát látsz a közvetítésben, küldj SMS-t a 06 30 279 6701.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Sokan jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM