A “DEVIZÁS” ÁLDOZATOK TERRORISTÁK?

A "DEVIZÁS" ÁLDOZATOK TERRORISTÁK?


A cikk után egy jó tanács a rendőröknek!
"Most töltöm be a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, terrorista? Vagy micsoda? Hát ez gyalázat!" – nem volt elégedett a rendőri intézkedéssel a tüntető nők egyike. A demonstrálók plakátokat ragasztottak Orbánék kapujára – írja a hvg.

Két idős asszony tiltakozott a napokban Orbán Viktor miniszterelnök XII. kerületi, Cinege utcai házánál. A kapura plakátokat ragasztottak – írta a Magyar Nemzet szerdán egy bulvárlap videójára hivatkozva.

Összesen öt intézkedő rendőr szállt ki a helyszínre, civil és egyenruhások egyaránt; még erősítést is hívtak.

"Itt lakik egy gyáva miniszterelnök, aki eladta a magyar népet a pénzhatalomnak" – ez állt az idős nők egyik plakátján. A másikon arról volt szó, hogy hiába a propaganda, valójában nem erősödik a magyar gazdaság.

loading…


A tiltakozók szerint a rendőrök nem megfelelően igazolták magukat, papírjaikat épp csak felvillantották. Egy ideig maguknál tartották a tüntető asszonyok igazolványait, hogy rögzítsék az adatokat. Később egy kamerával videóra is vették a nyugdíjasokat, amint Orbán háza előtt állnak.

"Most töltöm be a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, terrorista? Vagy micsoda? Hát ez gyalázat!" – mondta az esetről nyilvánosságra került videón az egyik tüntető.

Azt nem tudni, milyen következménye lett a két nő akciójának.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
NCK: nem baj fiúk! Ha egy picit gondolkodtok, akkor majd rájöttök, hogy a Magyar Nép helyett igazából kiket is szolgáltok! Jó tanácsként ajánljuk, hogy kérdezzétek meg a „nyugdíjas” volt idősebb kollégákat, hogy mi a véleményük a napjainkra kialakult helyzetről. Ja és ha már így olvassátok ezeket a sorokat, akkor azt is kérdezzétek meg tőlük, hogy szerintük, rátok milyen sors vár majd! Okulásul álljon itt egy fotó…reméljük, hogy értetek belőle! Ha nem, akkor majd egyszer ti is megértitek…Addig pedig azt tanácsoljuk hogy a Szolgálati szabályzat és a parancsnoki utasítások mellett néha az eszeteket és a szíveteket is használjátok!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás