ELLENZÉK: VAN MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES VÁLSÁGRA.

ELLENZÉK: VAN MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES VÁLSÁGRA.

ELLENZÉK: VAN MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES VÁLSÁGRA.

[good_old_share]


Friss rövidhír: A cikk végén mi is üzenünk az ellenzéknek!

 

Ellenzékiek a devizahitelekről.A devizahitelek problémáiról tartott előadást és kötetlen beszélgetést a Zöld Teraszon országjáró körútjuk keretében Hegyesi Beáta, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja, Mesterházy Attila országgyűlési képviselő, Szakács László, az MSZP elnökhelyettese és Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője.

Szakács kiemelte, 2015-ben kötött egy megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Újjáépítési Bankkal, amivel a bankoknak semmibe sem kerül a forintosítás, és a kormány vállalja, hogy nem hoz olyan rendelkezést, amely a pénzintézetek jövedelmezőségét csökkenti.

A fórumokkal az a céljuk, hogy elérjék: a miniszterelnök felbontsa ezt a szerződést, ehhez gyűjtenek támogatókat az ellenzéki pártok.

Hegyesi Beáta szerint ezt a hitelválságot ismétli meg a CSOK, valamint a 10 milliós kamatmentes hitel.

A beszélgetés résztvevői közül is szót kaptak néhányan – szerintük a devizahitelesek sorsa közös bűne a pártoknak, de az nyilvánvaló, hogy szerencsejátékot játszottak a bankok az ügyfelekkel. Mindannyian azt kérdezték, mikor ül asztalhoz az ellenzék és a kormányon lévő párt, mikor kap segítséget a 900 ezer károsult.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A politikusok szerint a megoldás: mindkét idei szavazásra menjenek el az emberek.

NCK – kérdés a parlamenti ellenzékhez: Azt már hosszú ideje tudjátok, hogy a benyújtott törvényjavaslatokat kapásból lesöpri a FIDESZ-KDNP az asztalról, a devizahitellel kapcsolatos vitanapra pedig el sem mennek a kormánypártok.900.000 átvert ember sorsáról, életéről van szó! Tényleg csak ennyire telik tőletek? Parlamenti ellenzékként mindössze ennyit vagytok képesek kinyögni??? Nem kellene radikálisabb eszközökhöz nyúlnotok? Szerintetek most ez lenne a megoldás: a károsultak menjenek el szavazni (!?!) És ezek után azt várjátok, hogy az emberek álljanak mellétek?? Ezt tényleg komolyan gondoljátok?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM