ELLENZÉK: VAN MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES VÁLSÁGRA.

ELLENZÉK: VAN MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES VÁLSÁGRA.

ELLENZÉK: VAN MEGOLDÁS A DEVIZAHITELES VÁLSÁGRA.

[good_old_share]


Friss rövidhír: A cikk végén mi is üzenünk az ellenzéknek!

 

Ellenzékiek a devizahitelekről.A devizahitelek problémáiról tartott előadást és kötetlen beszélgetést a Zöld Teraszon országjáró körútjuk keretében Hegyesi Beáta, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja, Mesterházy Attila országgyűlési képviselő, Szakács László, az MSZP elnökhelyettese és Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője.

Szakács kiemelte, 2015-ben kötött egy megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Újjáépítési Bankkal, amivel a bankoknak semmibe sem kerül a forintosítás, és a kormány vállalja, hogy nem hoz olyan rendelkezést, amely a pénzintézetek jövedelmezőségét csökkenti.

A fórumokkal az a céljuk, hogy elérjék: a miniszterelnök felbontsa ezt a szerződést, ehhez gyűjtenek támogatókat az ellenzéki pártok.

Hegyesi Beáta szerint ezt a hitelválságot ismétli meg a CSOK, valamint a 10 milliós kamatmentes hitel.

A beszélgetés résztvevői közül is szót kaptak néhányan – szerintük a devizahitelesek sorsa közös bűne a pártoknak, de az nyilvánvaló, hogy szerencsejátékot játszottak a bankok az ügyfelekkel. Mindannyian azt kérdezték, mikor ül asztalhoz az ellenzék és a kormányon lévő párt, mikor kap segítséget a 900 ezer károsult.

loading...

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A politikusok szerint a megoldás: mindkét idei szavazásra menjenek el az emberek.

NCK – kérdés a parlamenti ellenzékhez: Azt már hosszú ideje tudjátok, hogy a benyújtott törvényjavaslatokat kapásból lesöpri a FIDESZ-KDNP az asztalról, a devizahitellel kapcsolatos vitanapra pedig el sem mennek a kormánypártok.900.000 átvert ember sorsáról, életéről van szó! Tényleg csak ennyire telik tőletek? Parlamenti ellenzékként mindössze ennyit vagytok képesek kinyögni??? Nem kellene radikálisabb eszközökhöz nyúlnotok? Szerintetek most ez lenne a megoldás: a károsultak menjenek el szavazni (!?!) És ezek után azt várjátok, hogy az emberek álljanak mellétek?? Ezt tényleg komolyan gondoljátok?

loading…


Facebook hozzászólások
loading...