ELÉVÜLÉS? ELLENTMONDÁS? MIT TEHETÜNK A FIZETÉSI MEGHAGYÁSOKKAL?

loading...

ELÉVÜLÉS? ELLENTMONDÁS? MIT TEHETÜNK A FIZETÉSI MEGHAGYÁSOKKAL?

Email


SAJNOS MÉG MINDIG AKTUÁLIS!

 

A „Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége közzé tett egy rendkívül fontos kisfilmet az ellentmondással kapcsolatban.

 

Mivel tudjuk, hogy a végrehajtások és a kilakoltatások most gőzerővel folynak, ezért addig, ameddig a kormány nem lép a kilakoltatási és végrehajtási moratóriummal kapcsolatban, mindenkinek saját családját kell védenie.

„Aki időt nyer, életet nyer”Mivel az adósok 90%-a nem mond ellent a Fizetési meghagyásnak, ezért segítségére szeretnénk lenni, buzdítva mindenkit, hogy miért kell ellentmondani!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading...

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás