EZÉRT KELL ELLENTMONDANI A FIZETÉSI MEGHAGYÁSNAK ADD TOVÁBB!

EZÉRT KELL ELLENTMONDANI A FIZETÉSI MEGHAGYÁSNAK ADD TOVÁBB!

EZÉRT KELL ELLENTMONDANI A FIZETÉSI MEGHAGYÁSNAK ADD TOVÁBB!

Sokszor találkozunk azzal, hogy az adósok kifogásolják, hogy rajtuk nem segít senki. [good_old_share]

Nyilvánvaló, hogy a jogvitának van olyan fázisa, ahol szakember segítsége nélkül nehéz sikereket elérni. Azonban amit hiteles forrásból hallottunk, az világosan megmagyarázza, hogy miért juthatott ide az egész történet.

Bírósági statisztika szerint, az 1 millió forint alatti fizetési meghagyások 95% (!!!) százaléka emelkedik ELLENTMONDÁS HIÁNYÁBAN jogerőre!

loading...
Ez azt jelenti, hogy minden 100 adósból csak 5 (!!!) veszi a fáradtságot, hogy egyetlen árva mondatot intézzen a közjegyzőhöz!

Az alábbi fotó is világosan bizonyítja, hogy az ellentmondásnak komoly előnyei vannak! OSZD MEG!

Kapcsolódó cikk: VÉDD MAGAD! “HITELESEKNEK” FONTOS ISMERETEK! MOKK-os levélre ellentmondás!Ha Bankod (vagy pénzügyi vállalkozásod, faktoring – továbbiakban most: bank) megunja, hogy nem tudsz fizetni..TOVÁBB >>> http://www.civilkontroll.com/vedd-magad-hiteleseknek-fontos-ismeretek/
loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS - SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT.
“DEVIZÁS” ELSZÁMOLÁS – SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT

"DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS - SZEMEZGETTÜNK. NO COMMENT A devizakárosultak tapasztalataiból szemezgettünk: [cn-social-icon] - Tegnap érkezett meg a levél a Raiffeisentől! 2007.májusában...

EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL?
EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL?

EGY ÚJABB „DEVIZÁS” TERV A KORMÁNYTÓL? [cn-social-icon] Csikász levente – Facebook bejegyzés: A kormány újabb terve az adósok lehúzására, kizsigerelésére...

Close