A KÉPVISELŐK NE AKADÁLYOZZÁK MEG A KILAKOLTATÁSOKAT!

loading...

A KÉPVISELŐK NE AKADÁLYOZZÁK MEG A KILAKOLTATÁSOKAT!

Email


NEKIMENT AZ ÁLLAMTITKÁR A KILAKOLTATÁSOKAT MEGAKADÁLYOZÓ KÉPVISELŐKNEK.

 

Úgy tűnik, hogy a FIDESZ-KDNP-t nem nagyon érdekli az Európai Bíróság "devizás" árfolyamkockázatával kapcsolatos döntése.A kilakoltatásokról beszélt napirend előtti felszólalásában Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője. A politikus felhívta a figyelmet: az Európai Bíróság múlt heti döntése lehetőséget teremt, sőt, cselekvési kötelezettséget ró a kormányra, hogy segítse a hitelkárosultakat.

Z. Kárpát szerint a helyzet azonnali megoldást kíván: a hitelek felvételkori árfolyamon történő forintosítása mellett szükség van a kilakoltatások azonnali leállítására is.

Nem tetszik a FIDESZ-KDNP-nek, hogy vannak olyan képvidelők, akik akadályozzák a kilakoltatásokat.loading...

Úgy tűnik, hogy a FIDESZ-KDNP-t nem nagyon érdekli az Európai Bíróság "devizás" árfolyamkockázatával kapcsolatos döntése.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Videó után a FIDESZ-es Völner Pál válaszát olvashatod!

Korábban Orbán még így gondolta:A kormány részéről Völner Pál válaszolt a felvetésekre, és csúnyán leszidta azokat a politikusokat, akik a kilakoltatások megakadályozásában próbálnak segíteni:

"..amit művelnek, az komolytalan, és óriási felelőtlenség, mert hiú ábrándokat keltenek a bajba jutott emberekben…"

 

Neked erről mi a véleményed??

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás