DEVIZAHITELEK – HATALMAS TÖMEG MENEKÜLHET MEG A KILAKOLTATÁSTÓL!

DEVIZAHITELEK - HATALMAS TÖMEG MENEKÜLHET MEG A KILAKOLTATÁSTÓL!

DEVIZAHITELEK – HATALMAS TÖMEG MENEKÜLHET MEG A KILAKOLTATÁSTÓL!

[good_old_share]


Végre megérkezett az évek óta várt Európai Uniós Bíróság döntése, amely után százezrek lélegezhetnek fel.

 

Sokan még most sem hiszik el!

A bíróság kimondja, hogy a hazai bíróságoknak vizsgálni, és hivatalból észlelni kell az árfolyamkockázat, a bankok általi adósokra hárításának tisztességtelenségét – ha van ilyen – (márpedig van, oldalainkon erre rengeteg korábbi bizonyíték található, melyeket a napokban folyamatosan közzé is teszünk)!A „deviza”-hitelek forintosításakor a Magyar kormány hallgatólagosan hozzájárult ahhoz, hogy az árfolyamkockázatot a bankok teljes egészében a károsultakra hárítsák.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Most fordult a kocka! Állami intézkedésre van szükség!

Az Európai Unió bírósága helyre tette a dolgot. Most a kormánynak kell lépnie, központilag a végrehajtási, illetve a kilakoltatási eljárásokat le kell állítani.

Perek tömege indulhat el, illetve a jelenleg felfüggesztett pereknek is újra kell indulnia.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM