DEVIZAHITELEK – HATALMAS TÖMEG MENEKÜLHET MEG A KILAKOLTATÁSTÓL!

loading...

DEVIZAHITELEK – HATALMAS TÖMEG MENEKÜLHET MEG A KILAKOLTATÁSTÓL!

Email


Végre megérkezett az évek óta várt Európai Uniós Bíróság döntése, amely után százezrek lélegezhetnek fel.

 

Sokan még most sem hiszik el!

A bíróság kimondja, hogy a hazai bíróságoknak vizsgálni, és hivatalból észlelni kell az árfolyamkockázat, a bankok általi adósokra hárításának tisztességtelenségét – ha van ilyen – (márpedig van, oldalainkon erre rengeteg korábbi bizonyíték található, melyeket a napokban folyamatosan közzé is teszünk)!A „deviza”-hitelek forintosításakor a Magyar kormány hallgatólagosan hozzájárult ahhoz, hogy az árfolyamkockázatot a bankok teljes egészében a károsultakra hárítsák.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Most fordult a kocka! Állami intézkedésre van szükség!

Az Európai Unió bírósága helyre tette a dolgot. Most a kormánynak kell lépnie, központilag a végrehajtási, illetve a kilakoltatási eljárásokat le kell állítani.

Perek tömege indulhat el, illetve a jelenleg felfüggesztett pereknek is újra kell indulnia.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás