MOBIL LAKÓPARK – LENNÉTEK A SZOMSZÉDJA?

loading...

MOBIL LAKÓPARK – LENNÉTEK A SZOMSZÉDJA?

Email


Drogi Gabriella – A lakókonténer park számára olyan helyszínt választottam, ahol vannak közművek, de nincsenek szomszédok. Nem a szomszédokat szeretném megóvni, hanem a pártfogoltjaimat a rosszindulattól. Van tömegközlekedés és van munkahely. Már süt a nap! Fotók a cikk végén!

 

ITT LENNE AZ ELSŐ! OSZTÁSOKAT FOLYAMATOSAN KÖSZÖNÖM!6000 nm, aszfaltos út, 400 m a tömegközlekedés, munkalehetőségek szinte gyalog elérhetők, közvetlen szomszédok pedig nincsenek.

Ez utóbbi a pártfogoltjaim miatt fontos. Szeretném elkerülni, hogy támadásoknak legyenek kitéve.

Mert sajnos könnyebb a lakhatásukért harcolni, mint az őket érintő előítéletek ellen. Így ismét leírom. A "láthatatlan" hajléktalanoknak szeretnék segíteni. Akik dolgoznak, józan életűek, küzdenek, próbálnak a felszínen maradni….és szégyenlik a helyzetüket. Akik titkolják a megbélyegző státuszt: hajléktalan…

(A felajánló egyelőre szintén láthatatlan szeretne maradni, de ÓRIÁSI köszönet és hála neki!)

LENNÉTEK A SZOMSZÉDJA???

 

György 56 éves, 10 éve takarítóként dolgozik egy kórház toxikológiai osztályán. Egy forgatás során találkoztam vele, amikor udvariasan megkért bennünket, hogy vigyük odébb a kamerát, mert éppen felmossa a folyosót.

Amíg vártunk a főorvosra, szóba elegyedtem vele. Elmesélte, hogy a lakásmaffia földönfutóvá tette, családja nincs, így a …kerületi (az ő érdekében nem írom le pontosan hol) kis erdőben él egy sátorban!!! Tudja fűteni, a munkahelyén pedig megengedik, hogy tisztálkodjon.10 év alatt soha, egyetlen percet sem késett a munkából. Az pedig már a sors fintora, hogy azok után takarít hányadékot, ürüléket, akikkel egy kalap alá veszik őt (aluljáróban élő hajléktalanok) és azok után, akik lenézik őket (eszméletlenre részegedő fiatalok).

GYÖRGY IS HAJLÉKTALAN!!!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hamarosan kis videókban mutatok be Nektek hajléktalanokat. Meg fogtok döbbenni! És remélem az ítélkezők majd elszégyellik magukat!

VELETEK SIKERÜL!
Kérésetekre: Lakhatást Most Alapítvány: 11706023 – 20016791 
Adószám: 18650411-1-13 Feltétlenül írjátok oda: Mobil lakópark
OSZTÁSOKAT FOLYAMATOSAN KÖSZÖNÖM! Dorogi Gabriella.Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás