MOBIL LAKÓPARK – LENNÉTEK A SZOMSZÉDJA?

MOBIL LAKÓPARK - LENNÉTEK A SZOMSZÉDJA?

MOBIL LAKÓPARK – LENNÉTEK A SZOMSZÉDJA?

[good_old_share]


Drogi Gabriella – A lakókonténer park számára olyan helyszínt választottam, ahol vannak közművek, de nincsenek szomszédok. Nem a szomszédokat szeretném megóvni, hanem a pártfogoltjaimat a rosszindulattól. Van tömegközlekedés és van munkahely. Már süt a nap! Fotók a cikk végén!

 

ITT LENNE AZ ELSŐ! OSZTÁSOKAT FOLYAMATOSAN KÖSZÖNÖM!6000 nm, aszfaltos út, 400 m a tömegközlekedés, munkalehetőségek szinte gyalog elérhetők, közvetlen szomszédok pedig nincsenek.

Ez utóbbi a pártfogoltjaim miatt fontos. Szeretném elkerülni, hogy támadásoknak legyenek kitéve.

Mert sajnos könnyebb a lakhatásukért harcolni, mint az őket érintő előítéletek ellen. Így ismét leírom. A "láthatatlan" hajléktalanoknak szeretnék segíteni. Akik dolgoznak, józan életűek, küzdenek, próbálnak a felszínen maradni….és szégyenlik a helyzetüket. Akik titkolják a megbélyegző státuszt: hajléktalan…

(A felajánló egyelőre szintén láthatatlan szeretne maradni, de ÓRIÁSI köszönet és hála neki!)

LENNÉTEK A SZOMSZÉDJA???

 

György 56 éves, 10 éve takarítóként dolgozik egy kórház toxikológiai osztályán. Egy forgatás során találkoztam vele, amikor udvariasan megkért bennünket, hogy vigyük odébb a kamerát, mert éppen felmossa a folyosót.

Amíg vártunk a főorvosra, szóba elegyedtem vele. Elmesélte, hogy a lakásmaffia földönfutóvá tette, családja nincs, így a …kerületi (az ő érdekében nem írom le pontosan hol) kis erdőben él egy sátorban!!! Tudja fűteni, a munkahelyén pedig megengedik, hogy tisztálkodjon.10 év alatt soha, egyetlen percet sem késett a munkából. Az pedig már a sors fintora, hogy azok után takarít hányadékot, ürüléket, akikkel egy kalap alá veszik őt (aluljáróban élő hajléktalanok) és azok után, akik lenézik őket (eszméletlenre részegedő fiatalok).

GYÖRGY IS HAJLÉKTALAN!!!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hamarosan kis videókban mutatok be Nektek hajléktalanokat. Meg fogtok döbbenni! És remélem az ítélkezők majd elszégyellik magukat!

VELETEK SIKERÜL!
Kérésetekre: Lakhatást Most Alapítvány: 11706023 – 20016791 
Adószám: 18650411-1-13 Feltétlenül írjátok oda: Mobil lakópark
OSZTÁSOKAT FOLYAMATOSAN KÖSZÖNÖM! Dorogi Gabriella.[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM