0 SZÁZALÉKOS HITEL! VIGYÁZZ, MERT A BANKOK A „KEDVEZMÉNYES HITELEK” MELLÉ A BANKKÁRTYÁT IS RÁDSÓZZÁK!

A devizahitel mellet még beleestem, egy másik bankos csapdába.

0 SZÁZALÉKOS HITEL! VIGYÁZZ, MERT A BANKOK A „KEDVEZMÉNYES HITELEK” MELLÉ A BANKKÁRTYÁT IS RÁDSÓZZÁK!

[cn-social-icon]

"Éljenek" a nulla százalékos hitelek!

 

Facebook – Kedves Mindenki!

loading...

A devizahitel mellet még beleestem, egy másik bankos csapdába.

Elromlott a TV-m és természetesen egy másikat szerettem volna vásárolni hitelre. Bementem az EURONICS boltba ahol közölték, hogy semmi akadálya 12 havi részletre tudok vásárolni. ( Nem több százezres TV 79 ezer Ft)

A havi részlet összegét megmondták, és aláírtam a szerződést hogy ezt minden hónapban 07-ig kifizetem.Az első meglepetés akkor ért, amikor a borítékot kibontva bankkártya, és külön biztosítási befitési csekket küldtek.

Hosszas telefonálgatásuk után lemondtam a biztosítás, mert vállaltam, hogy befizetési határidőre kifizetem az összeget.

loading...

Egyszer csak egy külsős Cég erőszakosan telefonált, hogy aktiváljam a bankkártyámat. Mondtam, hogy további hitelre nincs szükségem, és nem aktíválom a kártyámat. A havi törlesztőrészes hitelemet kiegyenlítettem időre, amit a (CETELEM BANK ) meg is köszönt, ennek ellenére több 10ezer Ft-ot követel rajtam.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szerintem nem egyedül vagyok, akik ilyen csapdába estek. Hova forduljak : Fogyasztóvédelemhez , vagy a Jóistenhez? A Média Mark is hirdeti a dolgait, nem hiszem, hogy ebben is nincs valami kis humbug.

A hülye szerencsétleneket hülyére venni. Ezzel csak az a gond, hogy az ügyintéző "elfelejtette " velem közölni a lényeget.

NCK: Több levélíró is jelezte, hogy vásárlásnál, a kedvezményes, „0 százalékos kamatra” hirdetett termékekkel így jártak.Az elmondásuk alapján rendszerint az áruháztól, vagy kereskedőtől látszólag független, külsős cég alkalmazottja intézi a „kedvezményes”, 0 százalékos hitelt, aki nem tájékoztatja az ügyfelet arról az aprócska tényről, hogy a vásárlás folyamán egy bankszámlát nyitnak X összeggel, melyhez egy bankkártya is tartozik. A termék árát innen vonják le egy összegben.

Bár a termék valóban 0 százalékos kamatra vásárolható, a csőbehúzott károsult csak később szembesül a ténnyel, hogy megint átverték, hisz a bankszámlának, illetve a hozzá tartozó kártyának külön díjjal vannak! A havi törlesztés erre a bankszámlára történik, a számlavezetési, a bankkártya…stb. díjakkal együtt. Így, mire az átvert károsult kifizeti a terméket, már egy komolyabb hitel árát fizeti meg…természetesen a tételek nem kamat néven futnak, hanem ilyen-olyan díj címén húzzák le a becsapott embereket. A gátlástalanságnak nincs határa! Neked is van hasonló tapasztalatod? [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL - EGY LEVÉL.
ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL – EGY LEVÉL

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL - EGY LEVÉL Tisztelt Dr Léhmann Úr! [cn-social-icon] “ Mint köztudott, az általam javasolt jogi megoldás nem...

MÉGIS A DEVIZAKÁROSULTAKNAK LESZ IGAZUK?
MÉGIS A DEVIZAKÁROSULTAKNAK LESZ IGAZUK?

MÉGIS A DEVIZAKÁROSULTAKNAK LESZ IGAZUK? A türelem rózsát terem... [good_old_share] Az alábbi cikk a forintosítás (forint forintosítása) után íródott. Viszont...

Close