DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL?

DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL?

DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL?

[good_old_share]


Több tucat Léhmann-üggyel találkoztam.

 

Elhunyt kollégánk blanketta beadványokkal bombázta a Kúriát, hogy függesszék fel az eljárásokat valamilyen EUB előzetes döntéshozatalig.Csakhogy egy darab olyan keresetlevelet sem láttam az aktákban, mely a fogyasztó és a bank közötti jogvitát kívánta volna végérvényes jelleggel lezárni.

Léhmann kollégának sok ezer ügye volt. Mi lesz az ügyfeleivel, amikor – tudomásom szerint – már több irodagondnok feladta a harcot?

FIGYELEM! A Dr. Léhmannügyekkel kapcsolatban korábban írtuk-DEVIZAKÁROSULTAK SZÁZAI KAPNAK LEVELET A NAPOKBAN.

Mégis, mi lesz a szenté avatott ügyekkel? Mi lesz ezekkel az ügyfelekkel?

 

Ismerek olyan kollégát, aki túl sok ügyet vállalt fel, és roppant gondokkal szembesült, de megy előre, és bőven erőn felül teljesít.

Vannak csendben dolgozó kollégák is, akik teszik rendben a dolgukat, és vannak többen, akik ugyan ügyeket vállaltak, de affinitásuk sincsen a kötelmi joghoz.Egy dolgot tisztán kell látni, az egész magyar társadalom érintett a problémában, és néhány ezer ügyben "bohóckodunk" a bíróságok előtt? Közben százezrek ülnek a fenekükön és hallgatnak? Más államokban már a síneket is felszedték volna, és általános sztrájk lenne. Más államokban…Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JÖNNEK AZ ÉRTESÍTÉSEK - 100 EZER EMBER KERÜLHET UTCÁRA.
JÖNNEK AZ ÉRTESÍTÉSEK – 100 EZER EMBER KERÜLHET UTCÁRA.

JÖNNEK AZ ÉRTESÍTÉSEK - 100 EZER EMBER KERÜLHET UTCÁRA. [good_old_share] Vagy inkább több....   És még mindig ott tartunk, ahol...

A BANKOK JELENLEGI VAGYONSZERZÉSÉNEK MÓDJA MINDEN ELVET SÉRT!
A BANKOK JELENLEGI VAGYONSZERZÉSÉNEK MÓDJA MINDEN ELVET SÉRT!

A BANKOK JELENLEGI VAGYONSZERZÉSÉNEK MÓDJA MINDEN ELVET SÉRT! [good_old_share] „…A hitelviszonyok közé szerencsejáték-viszonyok vegyültek!... az ilyen követelést érvényesítő keresetlevelet a...

Close