DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL?

DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL?

DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL?

[good_old_share]


Több tucat Léhmann-üggyel találkoztam.

 

Elhunyt kollégánk blanketta beadványokkal bombázta a Kúriát, hogy függesszék fel az eljárásokat valamilyen EUB előzetes döntéshozatalig.Csakhogy egy darab olyan keresetlevelet sem láttam az aktákban, mely a fogyasztó és a bank közötti jogvitát kívánta volna végérvényes jelleggel lezárni.

Léhmann kollégának sok ezer ügye volt. Mi lesz az ügyfeleivel, amikor – tudomásom szerint – már több irodagondnok feladta a harcot?

FIGYELEM! A Dr. Léhmannügyekkel kapcsolatban korábban írtuk-DEVIZAKÁROSULTAK SZÁZAI KAPNAK LEVELET A NAPOKBAN.

Mégis, mi lesz a szenté avatott ügyekkel? Mi lesz ezekkel az ügyfelekkel?

 

Ismerek olyan kollégát, aki túl sok ügyet vállalt fel, és roppant gondokkal szembesült, de megy előre, és bőven erőn felül teljesít.

Vannak csendben dolgozó kollégák is, akik teszik rendben a dolgukat, és vannak többen, akik ugyan ügyeket vállaltak, de affinitásuk sincsen a kötelmi joghoz.Egy dolgot tisztán kell látni, az egész magyar társadalom érintett a problémában, és néhány ezer ügyben "bohóckodunk" a bíróságok előtt? Közben százezrek ülnek a fenekükön és hallgatnak? Más államokban már a síneket is felszedték volna, és általános sztrájk lenne. Más államokban…Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM