BALHÉ A BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁLON.

BALHÉ A BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁLON.

BALHÉ A BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁLON.

[good_old_share]

A Magyar Nemzeti Galériában rendezték a 185. Budapesti Jogász- és Bankárbált. A résztvevők érkezését tiltakozók zavarták meg. A balhé szinte elkerülhetetlen volt.


A Nem adom a házamat! Mozgalom és a Questor károsultak együtt tiltakoztak szombaton a 185. Budapesti Jogász- és Bankárbál helyszínén a Magyar Nemzeti Galériánál – írja a 168 óra.

Véleményük szerint az őket kifosztó jogi és bankszektor képviselői ezzel a rendezvénnyel tették nyilvánvalóvá az összefonódásukat. A jogászok nem a kisembereket, hanem a bankárokat védik a devizahiteles perekben. És ezt az együttműködést ünnepelték meg, ezzel a fellengzős bállal, a mi pénzünkből – mondta lapuknak Póka László a mozgalom vezetője.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A tüntetés majdnem elveszítette békés jellegét, amikor az egyik bálozó fellökött egy bottal járó idős asszonyt, majd kísérőjét is hátrahagyva segítségnyújtás nélkül ment tovább. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.
FIGYELEM! Sokan jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
loading…Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZÁS MEGMENTŐKRŐL.
A DEVIZÁS MEGMENTŐKRŐL.

A DEVIZÁS MEGMENTŐKRŐL. [good_old_share] Sajnos erről is beszélnünk kell. Barabás Gyula - Pénzügyi tanácsadás - Kedden igen sokan eljöttek Falus...

MAGYAR ERKÖLCSI ÁLLAPOTOK-AVAGY A BANK PERELI A KÁROSULTAT.
MAGYAR ERKÖLCSI ÁLLAPOTOK-AVAGY A BANK PERELI A KÁROSULTAT.

MAGYAR ERKÖLCSI ÁLLAPOTOK-AVAGY A BANK PERELI A KÁROSULTAT. [good_old_share] Különös világban élünk. Ez-főleg a „deviza” - károsultak számára nem is...

Close