EGY DEVIZAKÁROSULT TÁRSUNK FELHÍVÁSA.

EGY DEVIZAKÁROSULT TÁRSUNK FELHÍVÁSA.

EGY DEVIZAKÁROSULT TÁRSUNK FELHÍVÁSA.

[good_old_share]


Kérek minden olyan devizást, aki ellen végrehatjás folyik, vagy akár már meg is történt, hogy segítsen a bizonyítékok gyűjtésében, és ha van ilyen dokumentum a birtokában, akkor küldje el nekem a Facebookon privátban, vagy a hyperion@hyperion.hu email címre!Olyan dokumentumokat gyűjtök, amely bizonyítja:


  • 1. Nem volt tartozás, ennek ellenére követelést kreáltak, és nem vizsgálva a jogosságát, elindították a végrehajtási eljárást

  • 2. A bank tartozott, mégis elindították a végrehajtást

  • 3. Elévült a követelés, ennek ellenére elindították a végrehajtást

  • 4. Nem adtak lehetőséget a követelés vitatására, hanem végrehajtoták
  • 5. Csekély követelés ellenére, nem adtak lehetőséget a kiegyenlítésére, hanem elindították végrehajtási eljárást (akár el is adták az ingatlant)
Fontos, hogy olyan eseteket keresek, amikor a jogtalanság ránézésre is nyilvánvaló, nem pedig olyanokat, ahol bonyolult összefüggések, vagy számolás eredményeképpen látszik a követelés hamissága, mert ezzel nem fognak foglalkozni ott, ahol ezeket bizonyítékként fel akarom használni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Aki nem akarja, hogy láthatók legyenek a személyi adatai, azok takarják le, vag jelezzék, és én takarom le, és úgy készítek másolatot. – Bende István.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM