EGY DEVIZAKÁROSULT TÁRSUNK FELHÍVÁSA.

EGY DEVIZAKÁROSULT TÁRSUNK FELHÍVÁSA.

EGY DEVIZAKÁROSULT TÁRSUNK FELHÍVÁSA.

[good_old_share]


Kérek minden olyan devizást, aki ellen végrehatjás folyik, vagy akár már meg is történt, hogy segítsen a bizonyítékok gyűjtésében, és ha van ilyen dokumentum a birtokában, akkor küldje el nekem a Facebookon privátban, vagy a hyperion@hyperion.hu email címre!Olyan dokumentumokat gyűjtök, amely bizonyítja:


  • 1. Nem volt tartozás, ennek ellenére követelést kreáltak, és nem vizsgálva a jogosságát, elindították a végrehajtási eljárást

  • 2. A bank tartozott, mégis elindították a végrehajtást

  • 3. Elévült a követelés, ennek ellenére elindították a végrehajtást

  • 4. Nem adtak lehetőséget a követelés vitatására, hanem végrehajtoták
  • 5. Csekély követelés ellenére, nem adtak lehetőséget a kiegyenlítésére, hanem elindították végrehajtási eljárást (akár el is adták az ingatlant)
Fontos, hogy olyan eseteket keresek, amikor a jogtalanság ránézésre is nyilvánvaló, nem pedig olyanokat, ahol bonyolult összefüggések, vagy számolás eredményeképpen látszik a követelés hamissága, mert ezzel nem fognak foglalkozni ott, ahol ezeket bizonyítékként fel akarom használni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Aki nem akarja, hogy láthatók legyenek a személyi adatai, azok takarják le, vag jelezzék, és én takarom le, és úgy készítek másolatot. – Bende István.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM