HOGY VÁSÁROLJUNK DEVIZÁS SZAVAZATOKAT?

HOGY VÁSÁROLJUNK DEVIZÁS SZAVAZATOKAT?

HOGY VÁSÁROLJUNK DEVIZÁS SZAVAZATOKAT?

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

A Sárgapólósokkal lehet tárgyalni és lehet egyezkedni. – De nem lehet baszakodni, és különösen nem lehet átb…, és hülyének nézni őket.Mivel úgy láttuk, hogy minimum hülyének néznek, így megcsináltuk az egyik legizgalmasabb Patkány GO fordulóját.

Történt, hogy magas szintű fideszes körökből érkezett egy megkeresés. Azt szerették volna, hogy ne menjünk a házaikhoz tüntetni, de menjünk a baloldali politikusok, és bankárok házaihoz.

Tehát nem az a bajuk, hogy házak előtt tüntetünk, csak az, hogy ezt kormánypárti politikusok házainál tesszük.

Azt ígérték, ha ebben partnerek vagyunk, akkor hajlandók átgondolni a kormány SeVizás álláspontját.
Megoldási javaslatot kértek, és egy viszont ajánlatot, hogy mit kérünk cserébe.

A közvetítőn keresztül zajló egyezkedésben meghívásos alapon három szervezet vett részt: Bankcsapda, Radikális Bankellenes Csoport, és a Sárgapólósok. (Nem adom a házamat mozgalom).

 

Utóbbi ellenállókról tudok nyilatkozni, hogy miért hívtak meg minket a megbeszélésekre. – Mert mi megyünk a házaikhoz.

Többek kétkedve hitték, hogy a fidesznek valódi szándéka lenne a SeVizás ügy rendezésére. Ettől függetlenül úgy döntöttünk, hogy belemegyünk a játékba.
Egy hét alatt megcsináltunk egy remek tüntetést, és elkészítettük az alábbi megoldási javaslatot: JAVASLAT.
Az első megbeszélés 2017. november 17 napján volt.
Ekkor vállaltuk, hogy november 30-áig a házaknál történő tüntetések tekintetében tűzszünetet tartunk. Cserébe azt kértük, hogy szintén november 30-áig állítsák le a végrehajtásokat.
A tűzszünet meg volt, a végrehajtások nem álltak le.
A kormány tárgyalói kis időt kértek még. Adtunk nekik december 15-éig. Elhalasztottuk a november 30-ra tervezett bóna-kövér-rezsiszilárd akciónkat, és a december 13-ra tervezett felcsúti focizást is.
December 13-án kaptuk a telefont, hogy az idén már biztosan nem állítják le a végrehajtásokat.

Ebből az következik, hogy – míg a politikusok, és a bankárok bőven terített ünnepi asztal mellett, vagy külföldi üdülőhelyeken karácsonyozhat – többszázezer ember továbbra is retteghet a végrehajtótól. Továbbra is vonják a fizetéseket, nyugdíjakat, folynak az árverések, a károsultak ingatlanjainak eladása.

Több Sárgapólósnak ugyan az jutott eszébe. Az önként vállalt tűzszünetet követő napon a rendkívüli parlamenti ülés összehívását követelve elindultak véleményt nyilvánítani.

A legtöbben 9 óra körül az első számú uzsorás házánál voltak, és Budapesten több bankvezér, és politikus házánál véleményt nyilvánítottak. 
Volt, aki Csepelen, rezsiszilárd házánál kezdett, és volt olyan is, akik (mert továbbra is ki van tiltva Budapestről) Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Dunavarsány, városokban tiltakozott.

Mert velünk nem lehet baszakodni!
Mi átlátunk azon, hogy a fidesz a végrehajtások leállítását csak a választás előtti utolsó pillanatban akarja leállítani. Teszi ezt azért, hogy erre a hatalmas kegyre minél jobban emlékezzenek, az emberek, és minél többen hálából rájuk szavazzanak.

Gyakorlatilag a fidesz így vásárol SeVizás szavazatokat.

 

Itt az idő, hogy Te se hagyd magad hülyíteni!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ne várj senkire! Sem politikusokra, sem önjelölt megmondókra.
Kezdj el magad véleményt nyilvánítani!
Leginkább ott, ahol biztosan meghallják: A házaiknál, a hivatalikban, a bíróságokon, a bankok kirakatain, a bankokban bent…

Láthatjátok: a politikusok nem akarnak megoldást. Csak eszköznek használják a társadalmi problémákat.
Ne kockáztassunk! Szavazzunk NEM-mel! – A fideszre!

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom, 0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM