KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT?

KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT?

KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT?

[good_old_share]


Póka László – Ki fogja ezután önzetlenül segíteni a SeVizásokat? – Köszönjük Dr. Léhmann György, amit értünk tett.

 

Több száz ember vett végső búcsút Dr. Léhmann Györgytől. Egy olyan embertől, aki önzetlenül sokszor még a költségtérítést sem elkérve segített a kifosztott SeVizások százain.Nem lehettem ott a búcsúztatásán. Mert ugyan az a hatalom, ami ellen Ő is küzdött, kitiltott Budapestről az miatt, mert én is küzdök ellenük.
Léhmann Györggyel személyesen mindössze pár hónappal ezelőtt találkoztam. De ismertük egymás munkásságát. Nem csak ismertük, hanem kölcsönösen tiszteltük is a másik tevékenységét, és személyét is.
Nem csak én, hanem a Sárgapólósok bátor csapata is többször kapott tőle elismerést.

Számomra az önzetlen segítése mellett szimpatikus volt az ügyvéd úr azon hozzáállása, hogy elvárta, hogy az ügyfelei maguk is aktív részesei legyenek az ügyüknek. Elvárta a cselekvést, az informálódást.

A Facebook nem mutatja meg neked a híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nem bambán tejelő ügyfeleket akart, hanem tudatos társakat a bankárok és politikusok elleni harcban. Hitt abban, hogy ha sokan cselekszünk és áldozatot vállalunk, akkor bármilyen hatalmat legyőzhetünk.

Mi 2012-ben találkoztunk a munkáival. Ezek alapján adtuk be a saját vh. megszüntető perünket. A végrehajtásunk azóta is áll az mellett, hogy azóta sem fizetünk egy fillért sem a kifosztóknak.
Korábban azt hittük, hogy az ügyvédek mind olyanok, akik önzetlenül közzé teszik a felfedezésiket, és jogi okfejtésüket. Később rájöttünk, hogy Dr. Léhmann György ebben is különleges volt. Azon kevesek közé tartozott, akik nem nyerészkedni akartak a SeVizás problémán. Ő valóban meg akarta oldani, és sokak számára megoldást akart kínálni.

loading...

FIGYELEM! Dr. Léhmann György írásait, munkáit IDE KATTINTVA olvashatod!

Az volt a minimum, hogy sokan elkísérik utolsó útján.

Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nagyon kevesen – és a sajtó szinte egyáltalán nem – emlékeztek meg erről a hatalmas veszteségről, ami érte most a kifosztott SeVizások táborát.

Méltó emléket úgy állíthatunk a munkásságának, ha sokat tanulunk, nagyon sokan sokszor bátran cselekszünk.

Örülök, hogy itt volt velünk. És nagyon örülök, hogy megadatott, hogy kezet szoríthattunk.Visszük tovább a lángot, Dr. Léhmann György!

A Siófoki Sárgajárást – melyet akkor követtünk el, amikor nála jártunk – az Ő emlékének ajánljuk:

Póka László.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SZÁZMILLIÁRDOKAT ADNA A DEVIZAKÁROSULTAKNAK AZ LMP.
SZÁZMILLIÁRDOKAT ADNA A DEVIZAKÁROSULTAKNAK AZ LMP.

SZÁZMILLIÁRDOKAT ADNA A DEVIZAKÁROSULTAKNAK AZ LMP. [good_old_share] 260 milliárd forintos alapot hozna létre a devizahitelesek megsegítésére az LMP – mondta...

BÍRÓ ICA - NA, EZÉRT NINCSENEK A „DEVIZÁSOK” MEGMENTVE.
BÍRÓ ICA – NA, EZÉRT NINCSENEK A „DEVIZÁSOK” MEGMENTVE.

BÍRÓ ICA - NA, EZÉRT NINCSENEK A „DEVIZÁSOK” MEGMENTVE. [good_old_share] Bíró Ica felhívása előtt egy rövid NCK gondolat: Egyre több...

Close