DR. MARCZINGÓS – JOGÁLLAMISÁG, JOGBIZTONSÁG.

loading...

DR. MARCZINGÓS – JOGÁLLAMISÁG, JOGBIZTONSÁG.

Email


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda – Van egy olyan fővárosi ítélőtáblai tanács, melyben eddig megbíztam. Megbíztam felkészültségükben, alaposságukban, korrektségükben, emberségükben. Ennek most vége.Ugyanis pont olyan kollaboráns módon törlik fel az emberrel a padlót, mint bármely más tanács. Ugyanis sértődötten közli az elnök, hogy az iratokat ismerik, elolvasták, de ez egyszerűen nem történhetett meg, ugyanis a másfél órás perbeszédemből egy árva gondolat sem jelenik meg a fellebbezést elutasító határozatban.

Ellenben ott van a szokásos blanketta, mely elbeszél minden mellett, észérvekkel is ellentétesen. egyszerűen annak tudatában ítélkeznek, hogy nincsen valódi jogorvoslat, senki nem vonja kérdőre őket, miért beszélnek mellé.

Elképesztő jelenségek kezdenek kialakulni. A jogállamisághoz, a jogbiztonsághoz itt semmi köze semminek. Mélységesen csalódtam a jogászi tisztességben.

loading...

Mivel azonban a bírósági NER-különítmény bizton olvas, és majd feljelent a kamarában a bíróság méltóságának megsértése kapcsán, most leszögezem, nincsen semmilyen méltósága a bíróságnak, csak ad maximum úgy, mint Döbröginek.

MÉGY EGY GONDOLAT:Kérem! Álljunk már meg egy szóra! És ez nem nyelvtani feladvány!

Már milyen ország az, ahol a jogkereső állampolgár eleve úgy indul neki egy jogvitának, hogy

a) neki soha nem lehet igaza,
b) tudja, hogy nincsen elfogulatlan bíróság,
c) tudja, hogy nincsen szakmailag alkalmas bíróság,
d) tudja, hogy jogai nincsenek, csak arra kell, hogy az utolsó bőrt is lehúzzák róla.

Persze, nem kell bíróságra menni, nem kell harcolni. Hagyjuk a francba. Én mondjuk emigrálok, és szép lassan mindenki, aki írástudó. Ha ez a cél, akkor nem kell tenni a despotizmus ellen.

De valóban igen szégyellheti magát az, ki beáll a sorba, kollaborál, húzza a rendszer hasznát, olyan jelszavakkal, hogy enni kell adni a gyereknek. – Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás